Poročni par – nevesta z visoko speto pričesko
Oblikovanje las | Poroka

Najlepše poročne visoko spete pričeske

Je vaša poroka tik pred vrati? Kako romantično! V nadaljevanju vam predstavljamo najlepše poročne pričeske in trende, da ne bo nepozaben samo najlepši dan v vašem življenju, temveč tudi vaša stilska podoba.

Poroka je poseben dogodek, na katerem se želite počutiti dobro in čudovito. Poleg poročne obleke je pomembna tudi pričeska. Trenutno so zelo priljubljene visoko spete pričeske z naravnim videzom, ki so videti elegantne, obenem pa niso preveč formalne. V nadaljevanju vam predstavljamo najlepše in najbolj stilske. Popolna izbira za tiste, ki si želite pričesko ustvariti sami ali pa iščete navdih pred obiskom profesionalnega frizerja.

Priprava za popolno poročno pričesko

 1. Odštevanje za poročno pričesko: Štiri tedne pred poroko!

  Vzemite si dovolj časa, preden se odločite, katero poročno pričesko boste izbrali zase. Nasvet: Izberite pričesko, ki bo lepo pristajala poročni obleki. Če boste delo prepustili stilistu, mu pokažite fotografijo poročne obleke. Tako boste zagotovili, da bo končna podoba povsem usklajena. Pomembno je, da se za obisk pri frizerju dogovorite pravočasno.
  Dober mesec pred poroko je pravi čas za novo pričesko ali odločitev glede barve las – če si to seveda želite. Nasvet: Večjih stilskih sprememb si raje ne omislite nekaj dni pred poroko. Če vam nova podoba ne bo všeč, se lahko zgodi, da ne boste imeli dovolj časa, da bi napako popravili.

 2. Odštevanje za poročno pričesko: Tri tedne pred poroko!

  Če ste izbrali in določili svoj stilski videz za poroko, je zdaj čas, da se dogovorite za testni obisk pri frizerju. Če vam pričeska ne bo všeč ali pa so potrebni dodatni popravki, vam ostane še dovolj časa za majhne lepotne spremembe. Če pričesko stilsko oblikujete sami ali vam pri tem pomaga prijateljica, vam prav tako svetujemo ''generalko'' pred poroko.

 3. Odštevanje za poročno pričesko: Dva tedna pred poroko!

  Ni lepšega kot lasje s sijočim in svežim leskom. Najboljši trenutek za osvežitev vaše barve (če si barvate lase) je 14 dni pred poroko. Če ne želite ničesar tvegati, se raje ne odločite za drzne eksperimente in izberite svojo najljubšo barvo za lase.

 4. Odštevanje za poročno pričesko: En dan pred poroko!

  Priporočamo, da lase umijete dan pred poroko, saj bo tako pričeska imela boljšo teksturo in obstojnost, zaradi česar bo stilsko oblikovanje veliko lažje. Lase osušite s sušilnikom. Uporabite peno za stilsko oblikovanje, da boste ustvarili popolno podlago za poročno pričesko.
  Če boste obiskali profesionalnega frizerja, se lahko pri njem pozanimate, kdaj pred poroko je najboljši trenutek za umivanje las.

  Katero poročno pričesko boste torej izbrali? V naši galeriji vam predstavljamo najlepše visoko spete pričeske za vaš poseben dan. Mimogrede: Te pričeske niso primerne samo za neveste, temveč so odlična izbira tudi za svate in družice.

Najlepše poročne pričeske

Odkrijte: Poroka