Spletena poročna pričeska
Oblikovanje las | Poroka

Romantične, trendovske, klasične: Najlepše poročne pričeske za dolge lase 2017

Našli ste ustrezno poročno obleko, niste pa še povsem prepričani, kakšna pričeska najlepše pristaja izbrani obleki? Dovolite, da bo to naša naloga. Predstavljamo vam najlepše poročne pričeske za dolge lase. Vse, kar morate storiti, je, da se odločite, ali bi želeli biti klasična, elegantna, romantična ali ekstravagantna nevesta. 

Pričeska na poročni dan je vsaj tako pomembna kot obleka, zato jo morate načrtovati pravi čas. Za vašo inspiracijo smo poiskali najlepše poročne pričeske za dolge lase, ki smo jih opazili na modnih revijah.

Stilsko oblikovanje, bodisi da boste delo prepustili profesionalnemu mojstru, svoji najboljši prijateljici ali pa boste sami ustvarjalni, prepuščamo vam, kar velja tudi za izbiro stila. Če se boste odločili za visoko speto pričesko, vam vsekakor svetujemo, da poiščete strokovno pomoč frizerskega mojstra. 

Z našim iskalnikom frizerskih salonov lahko najdete profesionalnega Schwarzkopfovega strokovnjaka, ki vam bo svetoval pri izbiri najlepše pričeske za poročni dan.

Odkrijte: Poroka