Ženska s sončnimi očali, ki opazuje sončni zahod
Oblikovanje las | Poletje

Vročinski val: Popolne poletne pričeske za prijetne urice

Zunaj je vroče in želite občutiti hladno sapico vetra na vratu? Potem so naše poletne trendovske pričeske popolna rešitev. V nadaljevanju vam bomo pokazali, kako lahko hitro in enostavno ustvarite lahkotne pričeske za eleganten ulični stil.

Poletje v mestu: Obožujete sončni zahod in občutek toplotnega odsevanja zidov, ki so jih čez dan ogreli topli sončni žarki. S prijateljicami stojite na elegantni strešni terasi s pogledom na mesto, s koktejlom v roki in uživate v čudovitem poletnem večeru. Da boste ob tem videti čudovito in boste imeli popoln stilski videz, smo za vas pripravili izbor najlepših poletnih pričesk.

Brezčasne pričeske: Spletene kitke v obliki venčka

Ta klasični stil med spletenimi pričeskami navdušuje z brezčasno moderno noto

Pričesko s spletenim venčkom je nosila že vaša babica, a je tudi v sodobnem času zelo trendovska. Razigran stilski videz je lahkoten in deluje nadvse elegantno, zato je popolna izbira za dan v mestu.

 

Da spletena kitka ne bo delovala preveč resno, se odločite za skuštran videz in na sprednji strani izvlecite nekaj drobnih pramenov.

 

Za piko na i, ne glede na to, ali boste obiskali pivnico ali eleganten bar, lahko oblečete krilo z naborki in ga kombinirate z belimi supergami.

Hiter in popoln stilski videz z visoko spetim čopom

Plavolasa ženska v poletni obleki in s čopom

Poletno pričesko za dolge lase lahko ustvarite v nekaj minutah

Če imate dolge lase, vam lahko poleti hitro postane zelo vroče. Prave modne navdušenke se zato v tem primeru odločijo za enostaven visoko spet čop, ki ga lahko ustvarite takorekoč v trenutku. Taka pričeska je lahkotna in povsem nezapletena.

 

Če želite ustvariti nekoliko drznejši videz, lase na zgornjem delu glave rahlo natupirajte.

 

Za prijetne urice v kratki črni obleki pa lahko izberete tudi pričesko s povsem zglajenimi in zravnanimi lasmi v stilu sleek-look. Da gumica za lase na zadnjem delu glave ne bo preveč vidna, okrog nje ovijte tanek pramen in ga s sponko pritrdite pod čopom.

Elegantno in preprosto: Nizko umeščena figa, ki si jo omislite po službi

Elegantna različica skuštrane fige je nizko umeščena figa – še ena izmed trendovskih in enostavnih poletnih pričesk za dolge lase. Ta nezapleten stilski videz lepo pride do izraza tako v kombinaciji s poslovnimi oblačili, ki jih oblečete za druženje s sodelavci po službi, kot tudi za prijeten večer s prijatelji. Nasvet: Nizko umeščene fige ne oblikujte pretesno, da celotna podoba ne bo delovala prestrogo in konzervativno.

one dam image
Nizko umeščena figa pristaja k razigranim in elegantnim oblačilom