wove-hairstyle
Oblikovanje las | Paževske pričeske

Trendovska pričeska: Paž z valovito strukturo

Predstavljamo vam pričesko, ki deluje sveže, trendovsko in prefinjeno. Navdušuje s čudovito, rahlo valovito strukturo, dolžina las pa sega do ramen. To je pričeska, ki je letos osvojila številne zvezdnice, med njimi tudi Vanesso Hudgens, Jennifer Lawrence in še bi lahko naštevali. V nadaljevanju vam bomo zaupali, kako jo lahko ustvarite tudi vi. Zagotavljamo vam, da je to povsem preprosto.

Dovolite nam, da vam predstavim novo trendovsko pričesko, ki je različica priljubljenega paža – s to razliko, da navdušuje z izrazito valovito strukturo. Prav zato vnaša zanimivo spremembo in se predstavi v nekoliko drugačni podobi. Nad kreacijo so navdušeni tako zvezdnice kot tudi stilisti. Priznati moramo, da je tudi nam zelo všeč. Se sprašujete, zakaj je nova trendovska pričeska deležna tolikšne priljubljenosti in navdušenja? Lahko bi rekli, da pooseblja recept za uspeh v stilu ''Free Your Mind!'' Priljubljena pričeska je navdušila tudi številne hollywoodske zvezdnice, najbrž zato, ker se je odmaknila od strogih in začrtanih linij. Dokazuje, da so mehki kodri stilski in prepričljivi.

V slikovni galeriji vam predstavljamo izbor najlepših pričesk, ki smo jih opazili pri Jennifer Lawrence, Ashley Benson in številnih drugih.

Paževska pričeska z mehkimi kodri

Paž z valovitimi lasmi: Vse, kar morate vedeti o novi trendovski pričeski

To je pričeska, ki v prvi vrsti svetu sporoča: ''Sem lepa, sem močna in želim se zabavati!'' To lahko vidimo tudi pri Vanessi Hudgens (slika zgoraj), ki nas je s svojo kreacijo popolnoma navdušila. Tako se je ljubka igralka dokončno poslovila od svojega mladostniškega videza, za katerega so bili značilni predvsem daljši lasje. Zvezdnica, ki jo poznamo po glasbenih filmih Highschool Musical, je tako pokazala, da je povsem 'ladylike'. Paž z valovitimi lasmi odraža visok stil in je izraz elegance. Poleg tega je zelo raznolik ter deluje samozavestno in subtilno.

Prednosti, ki jih prinaša paž z valovitimi lasmi

- pristaja skorajda vsem oblikam obraza

- primeren je za različne strukture las

- omogoča pestro raznolikost

- povsem enostavno stilsko oblikovanje

Valovito strukturo nežno skodranih las lahko ustvarite na različne načine, med drugim lahko uporabite kodralnik ali pa lase navijete na mehke navijalke. Naš strokovnjak Armin Morbach vam bo v videoposnetku predstavil obe možnosti. 

Videoposnetek: Kako ustvariti naravne kodre

Videoposnetek: Kako ustvariti kodre v stilu beach-waves