Oblikovanje las | Paževske pričeske

Trendovska pričeska: Asimetrično postrižen paž

V skladu z najnovejšim modnim trendom: Jenna Dewan Tatum ima daljši paž z dolžino do ramen, ki ga odlikujejo asimetrične linije. To je pričeska z nekoliko daljšimi lasmi na sprednjem delu in krajšimi na zadnjem delu lasišča. Zaradi svojih specifičnih linij v obliki črke A deluje zelo izrazito, obenem pa navdušuje s poudarjenimi linijami. Ste pripravljeni? V nadaljevanju vam bomo predstavili zanimive in drzne pričeske, ki jih boste želeli imeti tudi vi.

Zagotovo vredno posnemanja! Jenna Dewan Tatum je v svojem življenju veliko stvari naredila prav. Nadarjena filmska igralka in pevka, ki je med drugim nastopila v filmskih uspešnicah, kot so Step Up ali Witches of East End, se je poročila z znanim hollywoodskim lepotcem Channingom Tatumom, ki ga med drugim poznamo kot postavnega Mika iz filma Magic Mike. Pri stilskem oblikovanju pričesk Jenna Dewan Tatum dokazuje odličen okus, kar velja tudi za njeno zadnjo pričesko. Daljši paž, ki je postrižen asimetrično oziroma v obliki črke A, deluje zelo moderno, nadvse 'cool' – in je prava poslastica.

Lasje so v predelu obraza nekoliko daljši in lepo obdajajo obraz, nato pa so proti zatilju vedno krajši (to je pričeska v obliki črke A, ki je prepoznavna po asimetričnih linijah z različnimi dolžinami). Paž z razgibanimi linijami (spredaj nekoliko daljši, zadaj nekoliko krajši lasje) uživa precejšnjo priljubljenost. Toda različica s srednje dolgimi lasmi je pri tem nekaj novega. Deluje zelo elegantno, 'ladylike' in obenem predstavlja nadgradnjo klasične pričeske. Zagotovo popolna odločitev za vse, ki si želijo vznemirljive spremembe, obenem pa las ne želijo preveč postriči.

Jenna Dewan Tatum je poskrbela še za nekaj dodatnih elementov presenečenja, pri čemer imamo v mislih komajda opazne pramene. Posamezni in zelo tanki prameni, ki so svetlejši kot preostali lasje, ustvarijo zanimiv barvni učinek, lepo poudarijo obraz, lasje pa zaradi tega optično pridobijo na volumnu. Da bi ta učinek poudarili, so prameni na sprednjem delu lasišča nekoliko posvetljeni, medtem ko so preostali prameni, predvsem na konicah, bolj subtilni. Asimetrično postrižen paž v obliki črke A v kombinaciji s sofisticiranimi in komaj opaznimi barvnimi prameni predstavlja ultimativno trendovsko pričesko.

Spoznajte visoki A razred! V galeriji vam predstavljamo različne pričeske z asimetričnimi linijami.

Trendovska pričeska z asimetričnimi linijami