the-nicest-kids-hairstyles-2015
Oblikovanje las | Otroške pričeske

Najlepše pričeske za otroke

Pri otrocih morajo biti pričeske trendovske, zabavne, prikupne in obenem praktične. Za obdobje otroštva sta značilni razigranost in razposajenost, predvsem pa veliko druženja in igre s sovrstniki ter najrazličnejše druge zabavne aktivnosti. Zato morajo biti pričeske trpežne in preproste. Za dečke je najbolj primerna kratka pričeska, medtem ko je izbira za deklice bistveno bolj pestra.

Veliko deklic se že v otroštvu zgleduje po svojih mamicah, starejših sestrah, prijateljicah ali sestričnah. Mamin rožnati lak za nohte nikakor ne ostane neopažen, prav tako tudi ne zanimiva pisana srajčka sosede ali pa balerinke najboljše prijateljice. Otroci si zelo želijo imeti stvari, ki jih vidijo pri starejših, in zagotovo se nihče ne trudi biti bolj odrasel kot prav otroci. To velja tudi za pričeske, kjer se otroci prav tako radi zgledujejo po odraslih. 

Pričeske za deklice

Za deklice so zelo primerne živahne pričeske, ki so očarljive in obenem praktične. To so lahko spletene pričeske, pričeske z zavitki in kolutki, napol visokospete pričeske pa tudi bob (zanimiv je tudi navidezni bob) ali kratke pričeske. Vprašanje je, kaj si želi otrok in kaj je sprejemljivo za mamico. V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj nasvetov za stilsko oblikovanje glede na stopnjo zahtevnosti, kar vam bo morda služilo za inspiracijo:

  • Frufru lahko počešete nazaj in ga spnete s sponkami
  • Hairstyles with Alice bands

Najlepše pričeske za otroke

Odkrijte: Otroške pričeske

Sorodni članki