trend-hairstyles-2013
Oblikovanje las | Nasveti in triki

Trendovske pričeske za leto 2013: New York, New York

Oči vsega sveta so velikokrat uprte v New York. To velja tako za tiste, ki ustvarjajo modo, kot tudi za vse modno ozaveščene, še posebno v času newyorškega modnega tedna, ki se v ameriški metropoli odvija dvakrat na leto in prinaša vznemirljive trende in nove modne zapovedi za prihajajočo sezono. Ugotavljamo, da nove trendovske pričeske za pomlad/poletje 2013 niso samo lepe, temveč tudi zelo praktične in primerne za vsak dan. V nadaljevanju vam bomo predstavili izbor naših najljubših, ki smo jih opazili v modni prestolnici.

Praviloma si večina modnih oblikovalcev na velikih modnih dogodkih omisli preproste pričeske za svoje manekenke, z namenom, da te ne bi preveč odvračale pozornosti od oblačil. Tako smo lahko opazili čop v stilu sleek-look, pričeske v stilu wet look, klasične fige in naravne pričeske z dolgimi lasmi v kombinaciji s sredinsko prečo.

Trendovske pričeske za leto 2013: Novosti iz New Yorka

Trendovske pričeske za leto 2013
© Getty Images

Kombinacija dveh barvnih nians z umetnim ponijem pri CZAR by Cesar Galindo (levo) in dosledno oblikovana figa z izrazito poudarjenimi konicami pri blagovni znamki Dominic Louis (desno)

V središču newyorškega tedna mode so edinstvene modne kreacije, ki nam jih priznani modni oblikovalci iz svetovno znanih modnih hiš vsako leto predstavijo na tem prestižnem dogodku. Vendar pa so v središču dogajanja tudi trendovske pričeske, ki so prav tako deležne izjemne pozornosti.

Najbolj nas zanimajo pričeske, ki so nove, lepe in praktične ter s tem primerne za običajen dan. Takšnih pričesk smo v New Yorku videli precej. Manekenke so predstavile pričeske s čudovitimi grivami z velikim volumnom, ob strani visoko spete pričeske pa tudi spletene pričeske in takšne z velikim volumnom na zadnjem delu lasišča. Zanimiv izbor najlepših pričesk vam bomo prikazali v galeriji.

Modna revija v New Yorku: Nove trendovske pričeske za leto 2013