Oblikovanje las | Nasveti in triki

Trendovske pričeske s posebnim tvistom

Če si las ne želite spletati, jih lahko zvijete ali oblikujete v kolutke, zavitke, polžke in še kaj. Pričeske s tvistom ali zavite pričeske, če jih lahko tako poimenujemo, so ustvarjene zelo hitro. Lahko so v stilu undone, nekoliko bolj ekstravagantne ali svečane. V nadaljevanju vam bomo predstavili najlepše pričeske s tvistom in vam zaupali, kako jih lahko povsem preprosto oblikujete tudi sami.

Predvidevamo, da si vsaka ženska kdaj pa kdaj v življenju zaželi kakšno spremembo ali stilsko preobrazbo. Seveda nismo povprašali vseh žensk, toda izkušnje to zagotovo potrjujejo. Že od nekdaj ženske posvečajo zelo veliko pozornosti svojim pričeskam in z veseljem eksperimentirajo ter odkrivajo nove izrazne možnosti. Verjetno lahko tudi zase rečete, da si kdaj pa kdaj zaželite majhne spremembe ali vsaj popestritve. Prej ali slej: bodisi da je to minimalna ali zelo radikalna sprememba. Pričeska s tvistom sicer ni radikalna sprememba, a bo kljub temu poskrbela za zanimivo popestritev.

Trendovske pričeske z zavihki in kolutki

Tudi tiste ženske, ki so zase že našle popolno pričesko, si lahko z majhnimi triki omislijo občasno stilsko spremembo. Najenostavnejša možnost je, da v ta namen uporabite sponke in gumice za lase. Poleg spletanja kitk imate na izbiro še zavijanje las, pri čemer bi takšne pričeske lahko poimenovali kot pričeske s posebnim tvistom. Oblikujete jih lahko povsem preprosto, ob tem pa so lahko zelo impozantne in ekstravagantne. Predel frufruja lahko zavrtite nazaj, lase lahko oblikujete v stranske kolutke, zavihke ali pa grivo zavijete v velik koder na vrhu lasišča. Prav tako lahko ustvarite posamezne zvite pramenčke in jih povežete v zanimiv čop. Pri zvezdnicah zagotovo najdemo veliko inspiracije za trendovske pričeske z zanimivimi kolutki, zavihki in še čim. V galeriji vam predstavljamo izbor najlepših pričesk s tvistom, ki bodo navdušile tudi vas.

V videoposnetku vam bo Armin Morbach predstavil tri različne fige, med njimi tudi umetniško figo s posebnim tvistom.

Video: Tako boste ustvarili figo trikrat drugače

Trendovske pričeske s posebnim tvistom

Sorodni članki