french-celebs
Oblikovanje las | Nasveti in triki

Ženske pričeske v Franciji

Francoske zvezdnice, kot na primer Mélanie Laurent, Marion Cotillard in druge, so nam predstavile prečudovite pričeske, ki so nas navdušile. V nadaljevanju vam bomo predstavili nekatere zanimive stilske elemente, ki so značilni za francoske pričeske.

Zakaj so francoske ženske tako zelo posebne in privlačne? Je mogoče to zaradi njihove nonšalantnosti ali njihovega naravnega stila, ki se mu ni mogoče upreti? Mogoče zaradi obojega. Dejstvo je, da so nekatere znane francoske igralke osvojile nekaj najbolj prestižnih nagrad in znanih vlog v filmskem svetu sodobnega časa. Tako je Mélanie Laurent navdušila avantgardnega režiserja Quentina Tarantina in milijone gledalcev po vsem svetu, ki so jo lahko občudovali v njegovem filmu Inglorious Bastards. Očarljivo Marion Cotillard po Oskarju, ki ga je leta 2008 prejela za svojo vlogo v filmu La Vie en Rose, prav tako pozna skoraj vsakdo. In potem je še tu novo dekle ob Jamesu Bondu. Danielu Craigu bo v novi epizodi akcijskega junaka delala družbo prečudovita Bérénice Marlohe.

Sproščeni stili pričesk iz Francije

Če se nekoliko ozremo po rdečih preprogah filmskih festivalov v Cannesu pa tudi drugod, lahko opazimo, da so pričeske francoskih zvezdnic največkrat povsem naravne. Takšne pričeske jim odlično pristajajo in elegantno poudarijo njihovo osebnost. Naraven videz je čarobna beseda, kadar gre za francoske zvezdnice in njihove najlepše stilske pričeske.

Ženske v Franciji imajo nekoliko drugačne pričeske. Če si omislijo gladko pričesko – to ni strogo oblikovana gladka pričeska, temveč nekoliko bolj strukturirana kot pri Ludivine Sagnier. Rahlo valovit poni, ki obdaja obraz, ni dosledno oblikovan, temveč nekoliko bolj razigran kot pri Mélanie Laurent. Visoko speta pričeska ni izoblikovana do potankosti, temveč bolj sproščena in razposajena kot pri Marion Cotillard. Kodrasti lasje sproščeno padajo preko ramen, pri čemer posamezni prameni razigrano bežijo na vse strani kot pri Bérénice Marlohe. Mehki valoviti lasje niso tako zelo izraženi, kot to lahko vidimo pri Charlotte Gainsbourg. Torej: lasje delujejo naravno in niso do potankosti urejeni.

V galeriji vam predstavljamo najrazličnejše pričeske francoskih zvezdnic pa tudi zanimive stilske nasvete, ki vam bodo v pomoč pri oblikovanju vaše zvezdniške pričeske v stilu francoskega flera.

Pričeske iz Francije