Oblikovanje las | Nasveti in triki

Pet najlepših pričesk pri modno ozaveščenih blogerkah

Blogi in ulični stili nas že dolgo več ne navdušujejo samo na področju mode. To velja tudi za stilske pričeske in nove trende, ki se pogosto oblikujejo prav na blogih. Modne strokovnjakinje, ki so hkrati strastne privrženke in dobre poznavalke trendovskih stilov, s številnimi umetniškimi eksperimenti in prefinjenim občutkom navdušujejo in razveseljujejo številno bralno občinstvo. Možnosti so neskončne, od povsem preprostih pričesk do zelo sofisticiranih in elegantnih.

Kakor hitro določen stil navduši in osvoji blogerke, obstaja velika verjetnost, da bo ta postal modna trendovska zapoved. To velja tudi za stilske pričeske, pri čemer je popolnoma vseeno, ali je to preprosta pričeska v stilu 'casual' ali pa elegantna v stilu sleek-look, lahko tudi spletena z zanimivimi kitkami. Pričeske skupaj z oblačili, čevlji in modnimi dogodki ustvarijo popoln osebni stil, ki je lahko klasičen, avantgarden ali karkoli vmes. Blogerke so nedvomno odlične poznavalke modnih trendov, stilskih kombinacij in najrazličnejših izraznih možnosti, zato je prav, da jih spoznamo pobliže.

Za vas smo izbrali pet najbolj zanimivih pričesk, ki smo jih opazili pri modno ozaveščenih blogerkah.

Zelo elegantno in moderno: Beach Waves

Blogger Hairstyles

Sarah Mikaela, ki ureja Framboise Fashion, obožuje vse, kar je povezano z modo. ''Moda in stajling sta zame predvsem čudovita zabava in neskončen vrtiljak možnosti za stilsko izraznost. Obožujem eksperimentiranje z barvami in vzorci!''

Sarah in njena pričeska: Sarah za nego svojih las uporablja serum, ki lasem posreduje dragocene hranilne snovi in obenem preprečujejo izsuševanje lasišča. Poleg tega uporablja peno za stilsko oblikovanje ali beach salt, ki ustvari čudovite sončne odseve na zlato blond laseh in izrazito teksturo.
Naš nasvet za stilsko oblikovanje: V videoposnetku vam bo Armin Morbach predstavil preprost način za ustvarjanje naravnih valovitih kodrov.

Kako ustvariti pričesko v stilu undone

Sarah in njen nasvet ob slabem dnevu za pričesko: ''Pričesko oblikujte v strogo figo. Ko boste figo po nekaj urah razpustili, boste zelo navdušeni nad pravljično lepimi kodri, ki bodo pri tem nastali.''

Cool in fit za vsak dan: Čop v stilu undone

Blogger Hairstyles

Anni ima zelo zanimiv stil, ki združuje številne svetove – je klasičen, 'casual', pa tudi športen in eleganten. Popolna kombinacija različnih svetov in vrtiljak neskončnih stilskih možnosti, ki omogočata najrazličnejše pričeske.

Anni in njen stil: Najrajši ima spuščene lase, ki so po naravi nekoliko kodrasti. ''Preprosto uporabim nekaj pene za stilsko oblikovanje in že je tu pričeska v stilu undone. To je zelo preprosta kreacija, ki lahko prihrani veliko časa.''

Naš nasvet za stilsko oblikovanje: Na fotografiji vidimo Anni z nizko umeščenim čopom. Ta preprosta pričeska je s kodrastimi lasmi videti zelo posebna in nadvse elegantna.

Anni in njen nasvet ob slabem dnevu za pričesko: ''Omislite si zanimiv modni klobuček ali pa lase preprosto oblikujte v figo.''

Klasična eleganca: Figa

Blogger Hairstyles

Sylvia rada preseneča z različnimi stili. Pri tem kombinira nove in preizkušene elemente in jih sofisticirano oblikuje v zanimive trendovske rešitve. Za njen stil so značilni številni modni dodatki, s katerimi popestri svojo popolno stilsko podobo. Obenem dokazuje, da so lahko cenovno ugodna modna oblačila enako zapeljiva kot oblačila priznanih blagovnih znamk.

Sylvia in njen stil: Modna blogerka obožuje eleganco in urejenost, ki pa mora biti nezahtevna in delovati povsem naravno. Na sliki vidimo pričesko v stilu sleek-look z zanimivo nizko umeščeno figo. Sylvia obožuje tudi velike kodre, ki poskrbijo za glamurozen nastop.

Sylvia in njen nasvet ob slabem dnevu za pričesko: ''V tem primeru si preprosto omislim modni klobuček v svetlih in živahnih barvah, ki pričarajo nasmešek na ustnice. Včasih si zaželim tudi figo, kar kljub preprostosti deluje zelo elegantno.''

Naš nasvet za stilsko oblikovanje: Če si omislite figo ali pa kodrasto pričesko, uporabite lak za lase, ki bo poskrbel za dolgotrajno obstojnost.

Ženstveno in kreativno: Pričeske s posebnim tvistom

Blogger Hairstyles

Kathrin obožuje stil znanih stilskih ikon, kot so denimo Olivia Palermo, Poppy Delevingne, Carrie Bradshaw in Audrey Hepburn. Svoj stil opisuje kot ženstven, klasičen in drzen. ''Obožujem kombinacijo na videz nezdružljivih oblačil, ki se na prvi pogled nikakor ne skladajo, vendar pa prav zaradi svoje ekstravagance toliko bolj ostanejo v spominu.''

Kathrin in njen stil: Najrajši ima pričeske, pri katerih so lasje nežno speti na zadnjem delu lasišča, kar ustvari zelo mehke in zapeljive linije. Včasih pramenčke zvije in ustvari pričesko s tvistom.

Kathrin in njen nasvet ob slabem dnevu za pričesko: ''Najbolj primerna pričeska za takšne dni je zagotovo figa.''

Naš nasvet za stilsko oblikovanje: Spletene pričeske z zavitimi pramenčki so za rahlo valovite lase, kakršne ima Kathrin, odlična rešitev. Če so vaši lasje bolj gladki, si lahko zapeljive kodre pričarate s kodralnikom za lase. Tako bo zavijanje in oblikovanje pričesk s tvistom povsem preprosto, saj bodo lasje imeli čudovito strukturo.

Drzno in zelo 'casual': Posebna figa

Blogger Hairstyles

Diana, ki ureja Dressed Up Alligators, obožuje ženstven videz, zato so njene pričeske zelo ljubke in razigrane. Prav tako ima zelo rada živahne barve in različne vzorce, ki jih kombinira med seboj.

Diana in njena najljubša pričeska: ''Pričesko vedno izberem glede na svoje počutje. Največkrat se odločim za mehke kodre, to pa je lahko tudi pričeska z dolgimi spuščenimi lasmi v stilu sleek-look ali pa ljubka figa.''

Diana in njen nasvet ob slabem dnevu za pričesko: Ni dvoma, to je zagotovo figa. ''Z baletom sem se ukvarjala dobrih 16 let. Figa je tako rekoč spadala k moji delovni uniformi. V vsem tem času sem postala prava strokovnjakinja za oblikovanje takšnih pričesk. Moj nasvet: Zelo pomembno je, da figo utrdite z zadostnim številom sponk, ki bodo poskrbele za odlično obstojnost.''

Naš nasvet za stilsko oblikovanje: Da boste ustvarili takšno figo, kot jo ima Diana, si lahko pomagate s posebno blazinico, ki bo poskrbela za dodatno dimenzijo razkošja. Na lasišče predhodno nanesite puder za večji volumen.

Spletne povezave:

Sarah Mikaela in njen blog >> Framboise Fashion

Anni in njen blog >> Fashion Hippie Loves

Sylvia in njen blog >> Hug-You

Kathrin in njen blog >> Niewunschfrei

Diana in njen blog >> Dressed up Alligators

Sorodni članki