Oblikovanje las | Nasveti in triki

Trendovske pričeske za leto 2012, ki smo jih lahko opazili na Newyorškem tednu mode

Največji ameriški modni oblikovalci so na Newyorškem tednu mode v osrčju Manhattna prikazali zanimive modne trende, ki jih prinaša prihodnja pomlad. Stilisti so predstavili vznemirljive trendovske pričeske, ki jih boste v letu 2012 želeli imeti tudi vi. Za vas smo pripravili izbor najlepših pričesk, ki si jih lahko ogledate v naši galeriji.

Modni teden v New Yorku nas je presenetil z vznemirljivim modnim dogodkom, ki so ga zaznamovale številne zabave, različni kulturni dogodki, moda in seveda veliko število najrazličnejših očarljivih pričesk. Prireditev je bila v dvorani Lincoln, in čeprav so luči že zdavnaj ugasnile, so ostali čudoviti spomini na odmeven modni dogodek, na katerem so nam modni oblikovalci predstavili številne izjemne kreacije in trendovske pričeske, ki nas bodo spremljale v letu 2012. Tako smo lahko pri blagovni znamki Jason Wu občudovali visoko speto pričesko s perjem, Oscar de la Renta nam je predstavil zanimivo kodrasto pričesko, ki spominja na pravljično vilo. Michael Kors nas je povsem očaral s pravljično pričesko iz davnih časov.

Trendovske pričeske za leto 2012: modna napoved za prihodnje poletje

Četudi nismo videli še vseh modnih tednov za sezono pomlad/poletje 2012, lahko z gotovostjo trdimo, da se za prihodnjo sezono nakazuje jasna linija pričesk s čopom, v stilu ''sleek look'', spletenih kitk in umetelno oblikovanih fig. Vendar pa se bodo te pričeske predstavile z drugačno noto, ki bo nekoliko odstopala od običajne klasične interpretacije. Tako bodo na primer čopi povezani z nekoliko širšimi dekorativnimi gumicami za lase. Lasne kreacije odkrivajo veliko domišljije, fige so razigrane, domiselne, včasih z visokim sijajem ali pa mat. Če si želite trendovsko pričesko, ki bo veljala kot modna zapoved za prihodnjo sezono pomlad/poletje 2012, ne boste mogli brez laka za lask in šampona za suho umivanje las.

V naši galeriji vam bomo predstavili najlepše trendovske pričeske za sezono 2012, ki smo jih opazili na Newyorškem tednu mode.


Galerija: Pričeske na Newyorškem tednu mode za sezono 2012

Spletna povezava za trendovske pričeske 2012

Vsi modni dogodki in stilske pričeske modnega tedna >> vogue.com

Sorodni članki