hair-leopard-print
Oblikovanje las | Nasveti in triki

Najlepše pričeske za oblačila z leopardjim vzorcem

Divje mačke so zavzele oder! Če se odločite za trendovski leopardji vzorec v celoti ali izberete posamezne kose oblačil s takšnim vzorcem – na primer krilo ali pulover –, se pojavi zanimivo stilsko vprašanje: Kakšne pričeske najbolj pristajajo modnemu trendu z živalskimi vzorci? V nadaljevanju vam ponujamo zanimive odgovore!

Kako bi lahko opisali videz živalskih vzorcev? Popolna krinka in čudoviti vzorci, ki se zlijejo z okolico – pa vendar kljub temu vselej opazni in v središču pozornosti. Stil kraljevskih mačk, ki navdušuje s svojo posebnostjo in prefinjenostjo, je modna stalnica, svoje mesto pa najde v skoraj vsaki omari, saj je pri predstavnicah nežnejšega spola že od nekdaj zelo priljubljen. Pri izbiri oblačil z živalskimi vzorci je treba posebno pozornost nameniti tudi pričeski.

S pričesko v stilu undone (slika zgoraj) boste zagotovo sprejeli pravilno odločitev (navodila za stilsko oblikovanje najdete na koncu strani).

Izbor zanimivih pričesk, ki čudovito pristajajo oblačilom z leopardjim in tigrastim vzorcem, si lahko ogledate v naši galeriji.

Najlepše pričeske, ki odlično pristajajo oblačilom z leopardjim vzorcem

Najprimernejša pokrivala, ki odlično pristajajo leopardjemu vzorcu (in pokrivala z leopardjim vzorcem)

Leopard Print Fashion and Hairstyles
© Getty Images

Blagovna znamka Marc Cain je predstavila zanimiv leopardji vzorec na modnih pokrivalih

Včasih potrebujemo nekaj več, nekaj posebnega! Klobučki, rutice in druga modna pokrivala velikokrat poskrbijo za povišan srčni utrip, poleg tega pričarajo drugačnost in prepoznavnost. Leopardji vzorci se tudi v tem primeru lepo izrazijo, predvsem se lahko kombinirajo različno, kot to vidimo pri blagovni znamki Marc Cain.

Slika levo: Italijanska blagovna znamka je predstavila zelo simpatično in zanimivo kolekcijo. Plišasti jopič z živalskimi vzorci in ljubka črna kapa se skladno dopolnjujeta in navdušujeta z uigranostjo in eleganco.

Sredina: Ista blagovna znamka, drugačna stilska podoba! Tokrat nas je Marc Cain navdušil s svileno ruto z leopardjim vzorcem, ki nežno prekriva lase in vzbuja pozornost.

Slika desno: Marc Cain nas je presenetil s cilindrom z leopardjim vzorcem, ki dokazuje, da živalski vzorci niso sramežljivi. Prav nasprotno! Vendar to ne moti, saj želimo biti opaženi.

Nasvet za stilsko oblikovanje: Kljub različnim modnim elementom blagovna znamka pri oblikovanju pričesk ostaja zvesta pričeskam v stilu undone.

V videoposnetku vam bo Schwarzkopfov stilist Armin Morbach predstavil, kako lahko povsem preprosto ustvarite videz razkuštrane pričeske v stilu undone.

Videoposnetek: Kako ustvariti zvezdniško pričesko v stilu undone