hillary-duff
Oblikovanje las | Nasveti in triki

Pričeska z valovitimi lasmi v stilu Hilary Duff

Hilary Duff ima čudovito pričesko z dolgimi spuščenimi lasmi in sredinsko prečo v stilu beach waves, ki spominja na sonce in morje v laseh. Uspešna filmska igralka in pevka obožuje pričeske v naravnem videzu, ki si jih pogosto privošči tudi za svečane priložnosti. V naših stilskih navodilih boste izvedeli, kako lahko tudi vi ustvarite pričesko v stilu zlatih globusov. 

Hilary Duff je mlada, uspešna, bogata, talentirana … Tako bi lahko najbolje opisali karizmatično filmsko igralko, ki se je preizkusila tudi kot pevka. Njena kariera se je pričela podobno kot kariera številnih drugih ameriških zvezdnic, ki združujejo uspešno kombinacijo pevskega in igralskega talenta ter lepote – z nastopi v televizijskih oglasih že v zgodnjem otroškem obdobju. Tako je odigrala glavno vlogo v Disneyjevi seriji Lizzie McGuire, čemur so sledile številne druge prepoznavne filmske vloge, med drugim tudi v pravljičnem filmu Cinderella Story (Zgodba o Pepelki), v spominu pa nam je ostala tudi po nekaterih odlično odigranih vlogah, na primer kot soigralka Johna Cusacka v filmu War, Inc. Med drugim se lahko pohvali tudi z uspešno glasbeno kariero. Debitantska plošča Metamorphosis, 2003, čemur so sledili še drugi albumi, uspešnice, ki so dosegle prvo mesto (Reach Out), in še bi lahko naštevali. Hilary je kariero Disneyjevih otroških zvezd dopolnila s pogodbo za manekensko delo, ki jo je podpisala z agencijo IMG-Models v New Yorku. Dokazala je, da ima podjetniško žilico, saj je med drugim ustanovila lastno podjetje s svojo blagovno znamko Stuff by Hilary Duff. Po oceni revije Forbes spada med filmske zvezdnice z največjim zaslužkom. V zasebnem življenju je bila Hilary, ki se je rodila leta 1987 v ameriškem Teksasu, dve leti v zvezi z Aaronom Carterjem, članom priljubljene pop skupine Backstreet Boys. Marca 2012 je postala mamica sinu Lucasu, ki ga ima z nekdanjim kanadskim igralcem hokeja Mikom Comriejem. Mladi par se je ločil leta 2014.

Hilary Duff in njene pričeske

Hilary Duff
© Getty Images

Hilary Duff leta 2007 z naravnimi rjavimi lasmi in napol visokospeto pričesko (desno) ter z gladko počesanimi blond lasmi, ki nežno padajo na ramena 2014 (levo)

Hilary Duff je lepotica s karizmo in pozitivno osebnostjo. Nekaj časa smo jo lahko videli z rjavimi lasmi, vendar pa si najraje svoje dolge in rahlo stopničasto postrižene lase pobarva na blond. Velikokrat ima spuščene lase, včasih so povsem zravnani, najpogosteje pa so valoviti. Toda njene pričeske vselej delujejo povsem naravno, o čemer smo se lahko prepričali tudi na največjih in najbolj prestižnih dogodkih! Na podelitvi zlatih globusov 2015 in kasnejšem afterpartyju je zbrane goste navdušila s čudovito pričesko v stilu beach waves, ki jo je lepo dopolnila večerna obleka blagovne znamke Rani Zakhem Couture. Čudoviti lasje z različnimi svetlimi pramenčki lepo pristajajo moderni pričeski s stopničasto postriženimi blond lasmi in ji podelijo dodatno strukturo in globino. V stilskih navodilih vam bomo zaupali, kako boste tudi vi povsem preprosto ustvarili takšno pričesko!

Vse, kar potrebujete za pričesko v stilu Hilary Duff:

Solni sprej, sprej za zaščito pred vročino, likalnik za ravnanje las, event. lahko uporabite tudi mat pasto

Postopna navodila za pričesko stilu beach waves, ki jo ima Hilary Duff

1. Lase umijte in nanje nanesite solni sprej. Ustvarite dosledno oblikovano sredinsko prečo in jih osušite s sušilnikom.

2. Zaščitite jih s sprejem za zaščito pred vročino, nato z likalnikom za lase ustvarite velike mehke kodre, ki bodo pričarali čudovito valovito strukturo:

V ta namen vzemite najprej širok pramen v višini brade, nato ga vzemite med klešče likalnika. Likalnik za lase obrnite (za ca. 90 stopinj) navzven / navzgor in pridržite za trenutek, nato ga nekoliko povlecite navzdol in obrnite navznoter / navzdol. Pridržite kratek čas, nato klešče ponovno povlecite za nekaj centimetrov in jih še enkrat obrnite navzven / navzgor.

Enako uredite lase po celotnem lasišču, vedno v enaki višini, dokler ne ustvarite tipične valovite strukture z izrazitimi linijami.

3. Lase oblikujte s prsti, nato še enkrat uporabite solni sprej, s čimer boste ustvarili mat videz in poudarili tipični videz v stilu beach waves. Na koncu poudarite še posamezne konice in pri tem event. uporabite mat pasto.