mens-hairstyles-2
Oblikovanje las | Pričeske za moške

Moška pričeska v stilu salt and pepper

Pierce Brosnan, George Clooney in Robert Downey Jr. dokazujejo, kako atraktivni so lahko sivi lasje. Pričeska v stilu salt and pepper je elegantna in očarljiva. Hollywoodski zvezdniki vsekakor nimajo razloga, da bi zakrili svoje sive lase, navsezadnje so zelo seksi. V nadaljevanju vam bomo predstavili najbolj zanimive in nadvse vznemirljive pričeske v stilu salt and pepper. Razkrili pa vam bomo tudi številne koristne stilske nasvete za nego in stilsko oblikovanje, ki vam bodo v veliko pomoč.

Ko se pojavijo prvi sivi lasje, morate premisliti, ali je pričeska, ki jo imate, dejansko primerna za vas. Dolgi lasje in razigrane pričeske v tem primeru morda niso najbolj primerna izbira. Tako nastopi čas za stilsko spremembo in novo pričesko, ki se sivim lasem podaja.

Kratka moška pričeska je za sive lase več kot odlična izbira, saj deluje zelo elegantno in ubrano. Tega se zavedajo tudi številni zvezdniki, in čeprav imajo vsi kratke pričeske, se te precej razlikujejo med seboj. Pričeska Piercea Brosnana deluje zelo umirjeno in klasično elegantno, Robert Downey Jr. pa obožuje nekoliko bolj skuštrane lase. Ne smemo pozabiti na očarljivega Georga Clooneyja, ki prisega na nekoliko bolj klasično izvedbo. Vsekakor je zanimiva tudi izrazito kratka pričeska Antonia Banderasa z mehkimi prehodi in zanimivo nianso sivih las.

Nega in stilsko oblikovanje sivih las pri moških

Da bi bile osivele moške pričeske videti resnično dobro, je treba ustrezno prilagoditi oziroma spremeniti navade stilskega oblikovanja. Sivi lasje vsebujejo manj melanina, ki varuje pred škodljivimi vplivi UV-žarkov, kar lahko v primerjavi z lasmi z normalnim pigmentom prej privede do poškodovanja lasnega keratina. Lasje z leti postanejo tanjši in občutljivejši. Zato potrebujejo več UV-zaščite pa tudi več nege. Las prav tako ni več mogoče tako zlahka stilsko oblikovati. Pri tem vam bodo v veliko pomoč ustrezni izdelki za nego las, ki bodo lasem povrnili življenjsko moč. Svetujemo vam izbiro šampona za večjo vitalnost in balzam z dragocenimi negovalnimi učinkovinami, ki bo vašim lasem povrnil življenjski utrip.

Za oblikovanje pričeske v stilu salt and pepper sta zelo primerna gel in krema za stilsko oblikovanje las, ki vsebujeta dragoceno negovalno olje. Zaradi visoke vsebnosti maščobe so lasje čudovito negovani in dobijo visok sijaj.

V galeriji vam predstavljamo najzanimivejše moške pričeske v stilu salt and pepper. Prepričani smo, da vam bo katera izmed pričesk tako všeč, da jo boste želeli imeti tudi vi!

Pričeska v stilu salt in pepper za moške

Predstavljamo vam še več pričesk v stilu salt and pepper za moške

Nosite sive lase z dostojanstvom >> gqindia.com

Nasveti za pravilno izbiro stilske pričeske: ustrezna izbira brade za sive lase >> gq.com