Oblikovanje las | Matura

Koledar pričesk: Nove ideje za pričeske 2015

Za leto 2015 smo vam pripravili novo kolekcijo pričesk, ki vas bodo navdušile in so primerne za vsako priložnost v letu, ki sledi. Naš izbor vključuje minimalistično januarsko pričesko, različne poletne pričeske in takšne za posebne priložnosti. Za vas smo pripravili dvanajst različnih pričesk, ki vas bodo v prihajajočem letu navduševale iz meseca v mesec. Uživajte v kreativnosti! 

Novo leto je čas, ko načrtujemo nove projekte in uresničujemo obljube, ki smo si jih zadali. V nadaljevanju vam bomo predstavili izbor pričesk, ki vas bodo povsem navdušile in s katerimi boste popestrili svojo stilsko podobo.

Kaj je lahko bolj razburljivo kot preizkusiti novo pričesko, obenem pa izgledati čudovito? 

Pričeske za leto 2015: Srečno novo leto!

''V miru je moč'' je moto, ki si ga v novem letu pogosto zastavimo in je ključen dejavnik za uspeh. Čas je, da prenehamo premišljevati o preteklem letu in se posvetimo dogodkom, ki nas čakajo v novem letu. Minimalistična pričeska z nazaj počesanimi lasmi brez preče (slika zgoraj) je v tem primeru popolna izbira.

Stilska navodila: Na konice prstov kanite nekaj gela in ga enakomerno porazdelite po laseh, tako da jih usmerite nazaj. Na koncu uporabite lak, ki bo poskrbel za popolno obstojnost. In že ste pripravljeni za vznemirljivo novoletno praznovanje!

V galeriji smo za vas pripravili izbor zanimivih stilskih pričesk s stilskimi navodili za leto 2015.

Pričeske za leto 2015