evening-styles-for-short-hair
Oblikovanje las | Kratki lasje

Popoln nastop: Svečane večerne pričeske za kratke lase

Če menite, da so kratki lasje videti vedno enako, se motite. S pravilnim večernim stilskim oblikovanjem postanejo kratke pričeske prava atrakcija, ker je s takšno pričesko mogoče (skoraj) vse.

Stil je postal popularen v šestdesetih letih prejšnjega stoletja in je v času, ko so se nosila mini krilca, povzročil pravo revolucijo na področju oblikovanja las. Vsi se spomnimo Twiggy, ki je bila začetnica tega trenda. Ženske od takrat naprej nosijo kratke pričeske, ki so tudi v današnjem času zelo popularne. Poleg eksaktne tehnike striženja za takšno pričesko potrebujete precejšnjo mero samozavesti. Kratka pričeska omogoča številne možnosti, še zlasti za svečane večerne dogodke.

Stilsko oblikovanje las za svečane večerne dogodke

Ne glede na to, ali so vaši lasje počesani nazaj in polizani ali pa imate kratko pričesko z daljšim ponijem, ki poševno pada na obraz – vsaka pričeska se lahko zelo preprosto in enostavno spremeni v glamurozno pričesko za svečane dogodke. Tudi razkuštrana pričeska v stilu pixie ni izjema in je lahko čudovit kontrast k večerni obleki. K temu se odlično podajo zanimivi uhani, ki so pri kratkih pričeskah hitro v središču pozornosti.

Galerija: Zvezde in njihove svečane kratke pričeske za posebne priložnosti