Oblikovanje las | Kodri

Najlepše zvezdniške pričeske na festivalu Berlinale 2014

Filmski festival Berlinale je pravi magnet za mednarodne zvezdnice in zvezdnike. Edinstveni umetniški dogodek postavlja v ospredje filmske dosežke, obenem pa je prava paša za oči. Tradicionalna prireditev se odvija v glavnem mestu Nemčije, v Berlinu, ki ob tej priložnosti zasije v vsem svojem blišču in lesku. Poleg zanimivih filmov je v ospredju vsekakor zvezdniška podoba, ki poskrbi za iskrice in glamur.

Berlinale se ponaša z dolgoletno tradicijo in izjemno prepoznavnostjo, ki vsako leto v nemško metropolo privabi številne znane osebnosti iz vsega sveta. Hkrati je to edinstvena priložnost za najlepše stilske podobe in zvezdnice, ki nas navdušujejo z izbranimi slavnostnimi garderobami in očarljivimi pričeskami. Brez tega si filmskega festivala preprosto ne moremo zamišljati.

Na letošnji že 64. prireditvi so prevladovale nekoliko bolj enostavne linije z elegantno noto. 

Zvezdniške pričeske

Igralka Mélanie Laurent si je omislila čudovite kodre, ki poskrbijo za lahkotnost in vznemirljivo noto

Francoska igralka Mélanie Laurent se je za zlatega medveda potegovala v kategoriji za najboljšo glavno igralko v filmu Aloft. Drama se posveča temam, kot so odgovornost, radikalne spremembe in večno iskanje novega. Na prireditvi se je igralka predstavila s povsem preprosto podobo, tako kot lik, ki ga je odigrala v filmu, pri čemer smo jo lahko čez dan videli z nežno kodrasto pričesko (glej sliko levo), zvečer, na rdeči preprogi, pa se nam je predstavila z romantično napol visoko speto pričesko (slika zgoraj).

Schwarzkopfov strokovnjak Armin Morbach vam bo v videoposnetku predstavil, kako lahko tudi vi povsem enostavno stilsko oblikujete čudovite kodre.

Poleg tega si lahko v naši galeriji ogledate zanimiv izbor zvezdniških pričesk na filmskem festivalu Berlinale, ki vam bodo služile za inspiracijo pri oblikovanju zvezdniških pričesk.

Video: Tako boste svoje lase spremenili v čudovito razkošje kodrov

Zvezdniške pričeske, ki jih lahko oblikujete tudi sami