beach-waves-co
Oblikovanje las | Kodri

Beach waves in druge poletne pričeske: Hladna osvežitev za vroče dni

Pričeska v stilu beach waves je zagotovo najlepša pričeska za vroče poletje. Moderna in nadvse trendovska pričeska z zlatimi kodri prinaša vznemirljivo svežino in pooseblja mladostno razigranost. V nadaljevanju vam bomo predstavili zanimive poletne kreacije, ki so primerne za morje, sanjsko plažo, prijeten oddih v gorah ali zabavo s prijatelji.

Poleti se temperature precej povzpnejo, zato nam je pogosto zelo vroče, velikokrat pa tudi ne vemo, kaj bi pravzaprav naredili z lasmi. Toda z malo iznajdljivosti in pravim pristopom boste povsem preprosto ustvarili čudovito pričesko v stilu beach waves, zelo primerna pa bo tudi elegantna pričeska v stilu sleek-look, s katero boste zablesteli na katerikoli zabavi. Uživajte na soncu, morju in v brezskrbnem poletju. Poskrbite za odlično počutje, ki si ga boste med drugim pričarali z lahkotno in razigrano poletno pričesko.

Beach Waves & Co.: Visokospete pričeske za visoke temperature 

V vročih dneh vam svetujemo, da lase počešete z obraza, zato da vas bo sapica vetra nežno hladila in vam naklonila nekaj svežine. Lahko si omislite čop, elegantno figo ali pa spleteno pričesko, ki vas nikakor ne bo razočarala. Najbolje pri tem pa je, da lahko takšno čudovito pričesko ustvarite v trenutku in povsem nezapleteno. Kreacija bo še lepša, če jo boste popestrili z zanimivimi modnimi dodatki, na primer s čudovitimi cvetovi ali sponkami v živahnih barvnih odtenkih, lepo pa bo prišel do izraza tudi okrasni obroč, ki je poleg svoje umetniške note tudi zelo praktičen.

Beach Waves & Co.: Visoke temperature so primerne tudi za spuščene lase

Poletna vročina vsekakor ni razlog, da si ne bi mogli privoščiti spuščenih las. Zelo primerna je pričeska v stilu beach waves, ki najlepše pride do izraza pri nekoliko daljših laseh. V tem primeru lasje lepo padajo na ramena in ustvarijo nepozabne poletne občutke. Trendovska pričeska v stilu sleek-look bo prav tako zelo zanimiva za najrazličnejše priložnosti, saj bo kljub visokim temperaturam oblika vselej popolna. Lase počešite z obraza in jih dosledno usmerite nazaj, nato pa pričesko utrdite z mokrim gelom, ki bo poskrbel za osupljiv videz.

V galeriji boste našli najbolj cool pričeske za vroče poletne dni, ki smo jih pospremili s koristnimi nasveti za stilsko oblikovanje. V videoposnetku vam bo stilist Armin Morbach predstavil pričesko v stilu sleek-look in vam povedal, kako jo lahko povsem enostavno ustvarite tudi vi.

Video: Kako ustvariti pričesko v stilu sleek-look, ki bo primerna tudi za rdečo preprogo

Beach waves & Co.: Hladne pričeske za vroče dni