plaited-3
Oblikovanje las | Kite

Nove spletene pričeske

Nove spletene pričeske ponujajo široko paleto razigranih in pestrih stilskih možnosti. Kitke v stilu Janka in Metke nam pričarajo zanimiv pravljični šarm, ekstravagantne spletene fige pa so v središču pozornosti glamuroznih večernih oprav. Ne glede na to, za katero izmed spletenih pričesk se boste odločili, boste s takšno pričesko vselej v središču pozornosti. V nadaljevanju vam bomo prikazali najlepše trendovske spletene pričeske, ki smo jih opazili na velikih modnih dogodkih, in vam zaupali nekaj koristnih nasvetov za stilsko oblikovanje.

Spletene pričeske nas spremljajo že več sezon, mi pa se jih zaradi njihove izvirnosti in raznolikosti preprosto ne moremo naveličati. Enako lahko trdimo za modne oblikovalce, saj smo na velikih modnih dogodkih za jesen/zimo 2011 kot tudi za poletje 2012 opazili veliko število zanimivih spletenih pričesk, ki so bile domiselne in ekstravagantne kot pri Gretchen Jones ali pa romantične kot pri blagovni znamki Moschino.

Spletene pričeske – zvezda stalnica

Alexander McQueen spletene pričeske
© Fairchild Archive

Alexander McQueen nam je prikazal zanimive spletene kitke, ki se tesno prilegajo k lasišču

Stilsko 'neurejena', rahlo razkuštrana pričeska in pričeska v stilu sleek-look ostajata še naprej moderni. Novost predstavljajo spletene pričeske, pri katerih so lasje po celotni glavi spleteni tesno ob lasišču. Alexander McQueen je predstavil pričeske z drobno pletenimi kitkami, ki se tesno prilegajo lasišču in nekoliko spominjajo na turban. Pri takšnih zahtevnih spletenih pričeskah je vsekakor smiselno, da za pomoč zaprosite najboljšo prijateljico ali pa profesionalnega stilista, ki vam bo oblikoval pričesko.

Nasveti za stilsko oblikovanje spletenih pričesk

Spletena pričeska mora biti urejena ves dan. Zato da so lasje dovolj oprijemljivi, morate po umivanju nanje nanesti peno za oblikovanje in jih osušiti kot običajno. S tem boste preprečili, da bi gladki, sveže umiti prameni pobegnili iz kitk. Suhe in neukrotljive konice boste brez težav oblikovali s kremo za stilsko oblikovanje ali z oljem, ki bo vašim lasem podelilo visok sijaj in voljnost.

V galeriji vam bomo prikazali najlepše spletene pričeske, ki smo jih opazili na velikih modnih dogodkih, in vam zaupali koristne nasvete za stilsko oblikovanje.

Glamurozne spletene pričeske z modnih brvi

Spletne strani

Še več idej za spletene pričeske >> thebestfashionblog.com

Kreativne spletene pričeske za otroke >> youtube.com