Ženska z dolgimi lasmi – trendovske pričeske 2019
Oblikovanje las | Trendovske pričeske 2019

Najlepše trendovske pričeske 2019 za dolge lase

Mnogo žensk sanja o dolgih laseh. In leto 2019 ima za nas pripravljenih veliko zanimivih pričesk za daljše lase. V nadaljevanju vam predstavljamo najbolj priljubljene.

Manj je več – tako se glasi moto za trendovske pričeske 2019. Naraven videz brez make-upa se je zdaj preselil tudi na naše lase. To je dobra novica za ženske, ki se stežka ločijo od svojih naravno valovitih las. Če imate lepo strukturo, lahko to še bolj poudarite s teksturnim sprejem. Negovani, sijoči lasje in lahkotni skuštrani stili bodo poudarili vašo naravno lepoto. Nezapletene pričeske, kot je skuštrana figa, so popolna izbira za običajen vsakdan. Varčna uporaba izdelkov za stilsko oblikovanje bo poskrbela za ustrezno nego in olajšala vsakodnevno rutino stilskega oblikovanja. V skladu s pozitivno naravnanostjo do lastnega telesa v letu 2019 praznujemo notranjo lepoto, ki jo želimo pokazati tudi navzven. V nadaljevanju vam predstavljamo najlepše pričeske za dolge lase v letu 2019.

Trendovske pričeske 2019: Dolgi lasje z naravnim videzom

Eden izmed največjih trendov so nezapletene pričeske, ki delujejo povsem naravno. Dolgi lasje so pri tem postriženi na isto dolžino in lahkotno padajo čez ramena. Nasvet: Ustvarite sredinsko prečo in na preostalo dolžino las nanesite teksturni sprej, da bo vaša naravna struktura prišla še lepše do izraza. Učinkovit dodatek: Sponke na levi in desni strani glave bodo poskrbele, da lasje ne bodo zakrivali obraza.

Nezapletene pričeske 2019: Visoko speti lasje

S skuštrano figo lahko na lahkoten in povsem enostaven način dolge lase spnete visoko na lasišču. Tak stilski videz je najbolj naravna in nezapletena različica visoko spete pričeske. Navdih za skuštrano figo prihaja iz zaodrja, saj si manekenke po nastopu na modnih revijah svoje dolge lase pogosto spnejo na zgornjem delu glave. Pri skuštrani figi lahko posamezni prameni izstopajo iz kompozicije in segajo na vse strani. Dodaten nasvet: Popestrite svoj stilski videz z omamno dišečim parfumom za lase.

Lahkotne pričeske 2019: Naravno valoviti lasje

Če imate naravno valovite lase, se lahko še posebno veselite leta 2019, saj so skuštrane pričeske z naravnimi kodri izjemno priljubljene. Nasvet: Lase osušite na zraku, nato pa nanje nanesite nekaj balzama za stilsko oblikovanje ali pene – in že ste gotovi! Če imate gladke lase, si lahko pomagate z enostavnim trikom: Zvečer po umivanju las spletite dve kitki in se z njima odpravite v posteljo. Naslednje jutro kitki razpletite in navdušeni boste nad valovito strukturo.

Čop spada med trendovske pričeske tudi v letu 2019

Najenostavnejša in najbolj priljubljena pričeska ostaja čop. V letu 2019 ga lahko kombinirate tudi s frufrujem. Čez dan je trenutno zelo priljubljen visoko spet čop v stilu osemdesetih, v večernih urah pa si lahko omislite povsem zglajen in zravnan videz in ga ovijte z lasnim pramenom. Stilski videz dodatno polepšajte z modnimi dodatki, kot sta obroč ali okrasna pentlja, s čimer boste svojo pričesko spremenili v pravi magnet za poglede.

Dolgi lasje v kombinaciji s frufrujem v letu 2019

Mikrofrufru je izjemno elegantna pričeska, ki privlači pozornost. Resda morate imeti dovolj poguma, da lase na čelu skrajšate, a nagrajeni boste s privlačnim in edinstvenim stilskim videzom. Tudi francoska pričeska z daljšim frufrujem je čudovita izbira za dolge lase. Pričeska, ustvarjena po navdihu francoskih modnih ikon sedemdesetih let, je videti lahkotna in elegantna obenem, torej tipično francosko. Lasje v rahlo skuštranem stilu naj bodo postriženi stopničasto do višine brade, kar se lepo sklada z nekoliko daljšim frufrujem.

Trendovske pričeske 2019: Zglajeni in povsem gladki dolgi lasje

Pričeska v mokrem videzu z visokim leskom se je v letu 2019 z modnih brvi preselila tudi na ulice. Ta zanimiva in privlačna pričeska je popolna izbira za večerne ure in posebne priložnosti. Potrebujete samo nekaj gela za lase in glavnik. Nasvet za stilsko oblikovanje: Lase počešite nazaj, kot bi stali pod prho. Na koncu pričesko utrdite z lakom za večjo obstojnost.