styling-gel
Oblikovanje las | Gel za lase

Gel za stilsko oblikovanje las 2.0

Pričeske z gelom za stilsko oblikovanje so raznolike kot še nikoli. Povedali vam bomo, kakšne pričeske z gelom so trenutno moderne, in vam predstavili najlepše zvezdniške pričeske za kratke in dolge lase, ki jih lahko ustvarite tudi sami.

 

V devetdesetih letih je bil gel za stilsko oblikovanje zelo popularen, potem pa je nekako utonil v pozabo. Z grozo se spominjamo bodičastih pričesk, ki so spominjale na ježaste bodice, in povsem zlepljenih las. Vendar pa je gel za stilsko oblikovanje v zadnjem času doživel pravo renesanso, o čemer smo se lahko prepričali na številnih modnih revijah. Tako nam je Giambattista Valli za poletje 2012 prikazal zanimivo kombinacijo mokrega videza in peščenega sonca. Lasje na lasišču so z gelom počesani nazaj, medtem ko preostala dolžina las v naravnih in strukturiranih kodrih nežno pada preko ramen.

Giambattista Valli
© AFP/Getty Images

Giambattista Valli je predstavil zanimivo pričesko v stilu morske deklice, ki jo je oblikoval z gelom

Dejansko je gel bolj raznolik kot kdajkoli v preteklosti. Tako je primeren za elegantno pričesko v stilu ''sleek look'' pa tudi za glamurozne kodre, športne ali svečane visoko spete pričeske. Primeren je tako za kratke kot tudi za dolge lase. Zelo zanimive so tudi pričeske, pri katerih se z gelom oblikuje samo lasišče, preostala dolžina las pa ne. Tudi področje stilskega oblikovanja se je v zadnjih letih precej spremenilo. Poleg običajnih gelov za moker videz in stilskih gelov obstaja še gelni vosek, ki vsebuje več olja. Z gelnim voskom si boste zlahka pričarali pričesko v trendovskem, rahlo razkuštranem stilu.

Nove pričeske z gelom in visokim glamurjem so primerne predvsem za slavnostne trenutke. V galeriji vam predstavljamo najlepše zvezdniške pričeske za kratke in dolge lase, ki jih lahko brez težav ustvarite tudi sami.

Gel za stilsko oblikovanje: najlepše zvezdniške pričeske

Spletne povezave

Moker videz las pri Chanelu za poletje 2012 >> style.com

Video vodnik za trendovsko pričesko z gelom >> youtube.com

Kako ustvariti kodre z gelom >> ehow.com