Oblikovanje las | Frufru

Pričeska s frufrujem: Čudovit okvir za vaš obraz

Ali ste si zaželeli spremembe, ne da bi morali za to lase ostriči ali jih pobarvati? Potem je pričeska s frufrujem za vas idealna rešitev. Noben drug stilski element ne more spremeniti stilske podobe tako hitro in učinkovito kot frufru, ki vam bo v trenutku podelil zanimivo izraznost. V nadaljevanju vam bomo prikazali različne stilske pričeske z resicami, ki so nam jih predstavile zvezdnice. Prepričani smo, da vas bodo navdušile in si jih boste želeli pričarati tudi sami.

Pričeske z resicami so vselej moderne. Trenutno nas navdušujejo raznolike pričeske s frufrujem, ki vedno delujejo živahno in stilsko zanimivo. Pred kratkim sta nas blagovni znamki Marna in Calvin Klein presenetili s pričesko v kombinaciji z umetnim frufrujem.

Ne glede na to, ali je počesan na stran ali ravno ali je nekoliko daljši, tako da sega že skoraj do trepalnic – frufru zagotovo vselej poskrbi za občudovanje in pozornost usmeri k očem.

Pričeska s frufrujem: Komu takšna pričeska odlično pristaja?

Pričeska z resicami še zlasti dobro pristaja tistim, ki imajo nekoliko bolj ozek in podolgovat obraz ter ženskam z visokim čelom, saj resice obraz optično skrajšajo in tako poudarijo obrazne linije.

Resice si lahko omislite tudi, če je vaš obraz nekoliko bolj okrogel. Izbirate lahko med dolgim in povsem ravnim frufrujem ali na stran počesanim in ne povsem zaokroženim; lahko pa se odločite za dosledno in skorajda geometrično postriženo pričesko z ravnimi linijami, ki ustvarijo zanimiv kontrast z mehkimi in prefinjenimi obraznimi linijami.

Nasvet: Gostejši in daljši frufru je primeren za bujne lase, medtem ko je krajši frufru primernejši za fine tanke lase. Priporočamo vam, da vam želeno obliko resic ustvari frizerski mojster Schwarzkopfa Professional, ki vam bo tudi svetoval, katera oblika bo najbolj primerna za vaš obraz.

Pričeska s frufrujem: Stilsko oblikovanje

Da bi imel frufru čudovito obliko, vam priporočamo, da na lase nanesete večjo količino pene za utrjevanje in jih osušite z veliko okroglo krtačo. Na ta način boste ustvarili dodaten volumen in čudovito obstojnost. Na koncu uporabite še lak za lase, ki bo poskrbel za lepo obliko in visok sijaj.

Videofilm: Kako ustvariti pričesko v stilu rockabilly

Pričeske s frufrujem