mens-hairstyles-with-pony
Oblikovanje las | Frufru

Moške pričeske s frufrujem

Predstavljamo vam moške pričeske s frufrujem. Priznati je treba, da takšne pričeske delujejo nekoliko drugače, predvsem zelo vznemirljivo, elegantno, morda tudi malce ekstravagantno. V galeriji vam predstavljamo izbor najlepših pričesk za moške z zanimivim frufrujem, ki omogoča najrazličnejše izrazne možnosti in poskrbi za zelo pestro izbiro, od okroglo postriženih do asimetričnih, z resicami ali brez njih in še bi lahko našli kaj.

Frufru je v svojem bistvu zelo preprost, vendar obenem zelo učinkovit element, ki lahko v celoti spremeni videz pričeske. Če si morda želite občasnih sprememb, potem bo frufru zanimiva izbira, ki bo zagotovo prinesla svež veter in stilski preobrat. Seveda ob spremembi stilske pričeske najprej pomislimo na spremembo dolžine las, bodisi da lase postrižemo ali pustimo, da zrastejo v dolžino. Zagotavljamo vam, da ima frufru enako zanimiv učinek, saj poskrbi za spremembo, drugačnost in opaznost. Drugi vas bodo opazili in občudovali. 

Pričeske za moške: Frufru v različnih izvedbah

Lahko si omislite rahlo zaokrožen frufru, ki poteka po celotnem čelu ali nekoliko bolj koničastega. Počešete ga lahko na eno ali drugo stran. Če imate krajši poni, lahko lase povsem zravnate, tako da se konice dotikajo obrvi. Pri tem lahko poudarite posamezne resice in oblikujete zanimive špičke ali pa ustvarite povsem ravno linijo. Možnosti je neskončno veliko.

Dolžina je lahko poljubna. Frufru je lahko počesan povsem dosledno (slika zgoraj na sredini) in se lahko zaključi nad obrvmi. Zanimiva alternativa je frufru z razigranimi resicami, ki segajo do obrvi (zgoraj desno). Če si želite vznemirljive pričeske, ki bo vzbujala pozornost, si lahko omislite tudi takšno v stilu shag in v kombinaciji z nekoliko daljšim frufrujem, ki sega na oči (na sliki zgoraj levo).

Nasveti za stilsko oblikovanje

Če si želite ustvarite bolj fleksibilno pričesko, lahko uporabite vosek za lase. Tako boste zlahka poudarili posamezne resice in ustvarili zanimivo strukturo. Vosek bo pričaral visok lesk in ustvaril zanimivo noto svežine. Lahko posežete tudi po pasti z mat učinkom, ki bo poskrbela za učinek presenečenja. V tem primeru ne boste ustvarili visokega leska, kar je zelo trendovsko, saj si tega želi večina moških (tudi žensk), vendar boste izstopali zaradi svoje drugačnosti in drznosti.

V galeriji vam bomo predstavili številne možnosti za stilsko oblikovanje frufruja, ki vas bodo zagotovo navdušile.

Moške pričeske s frufrujem