Oblikovanje las | Festivali

Trendovske pričeske za poletje 2014

Nov letni čas, nova stilska podoba, nova pričeska … Vsekakor vedno zelo dobrodošlo! Poletje poskrbi za odlično razpoloženje in nas spodbudi k preizkušanju novosti, kar velja tudi za pričeske. V nadaljevanju vam bomo predstavili najlepše trende za poletne pričeske in prijetno osvežitev v vročih poletnih dneh.

Poletje je čas sonca, morja, dolgih noči, festivalov in dopusta. To je za mnoge najlepši letni čas, ki prinaša številne radosti, obenem pa je lahko priložnost za čudovite poletne kreacije. Pri tem imamo v mislih razigrano pričesko v stilu undone, pisane trakove v laseh in mladostne pričeske s prečo. Poletne pričeske 2014 so lahkotne, vedre in mladostne.

Poletne pričeske 2014 – razigrana pričeska v stilu undone bo to poletje v središču pozornosti

Poletne pričeske v letošnjem letu bi lahko opisali kot razigrane, mladostne in razposajene … povsem v stilu undone. To je pričeska, ki zaradi svoje preprostosti in nezapletenosti v največji meri pooseblja poletje, tako kot si ga predstavljamo v domišljiji.
Harley Viera-Newton dokazuje, da je to resnično lepa in zanimiva poletna pričeska, ki še posebno lepo pride do izraza pri rahlo valovitih oziroma kodrastih blond laseh.

Nasvet: Na dolžino las nanesite nekaj kapljic olja, s čimer boste ustvarili visok lesk in zapeljiv videz.

Armin Morbach vam bo v videoposnetku predstavil, kako lahko tudi vi povsem enostavno ustvarite zvezdniško pričesko v stilu undone, ki bo odražala utrip poletja. 

Kako ustvariti zvezdniško pričesko v stilu undone

V galeriji smo za vas pripravili izbor najlepših poletnih pričesk 2014. Prepričani smo, da vas bodo čudovite pričeske inspirirale. Pri tem ne pozabite na sončna očala, ki bodo zaokrožila popolno podobo. 

Poletne pričeske 2014