Oblikovanje las | Festivali

Pet najlepših pričesk za festivale

Spuščeni lasje v hipijevskem stilu, trendovske spletene kitke ali lasje z nakitom. V nadaljevanju vam bomo predstavili pet najbolj priljubljenih pričesk za poletne festivale in vam povedali vse, kar morate vedeti o stilskih različicah za plesno rajanje in praznovanje na prostem. Poleg tega vam bomo zaupali nekaj dragocenih nasvetov, da boste na prireditvah na prostem zablesteli.

Prireditve na prostem – in zato vselej tudi spuščeni lasje? Ni nujno! Sicer so spuščeni lasje v hipijevskem stilu z rahlo valovito strukturo obvezna zapoved za ljubiteljice festivalov, ki obožujejo takšen stil, vendar pa se bodo v letu 2016 temu izboru pridružile še druge kreacije. Na lestvici najljubših pričesk najdemo visoko speto banano pa tudi zelo urejene pričeske in takšne z modnim nakitom. V nadaljevanju vam bomo predstavili izbor najlepših, s katerimi lahko obiščete festivale, kot sta Coachella, Glastonbury ..., ter navdušite s popolnim stilom, obenem pa si podaljšate poletje. Vroči dnevi, tople noči, prijetna glasba, spuščeni in razigrani lasje … Najavljamo začetek neskončnega poletja v laseh!  

In ko zvoki melodij na festivalih nekoliko potihnejo in se šotori pospravijo, se zabava nadaljuje: koncerti, praznovanja, zabave. Na sporedu je še veliko drugih dogodkov na prostem. Prava izbira stilske pričeske je še vedno zelo pomembna. Pri tem mora izpolnjevati osnovni pogoj, pri čemer imamo v mislih trpežnost, ki lahko prenese divje ritme glasbe in plesa, ob tem pa mora poskrbeti za pozornost. 

Nasveti za festivalske pričeske na prostem

Bodisi da želite plesati ves konec tedna ali samo eno noč … Zamudno stilsko oblikovanje pred velikim ogledalom ne pride v poštev. Z našimi nasveti boste odlično pripravljeni na glasbeno poletje prijetnih doživetij! 

  • V vaši festivalski torbi nikakor ne sme manjkati steklenička s suhim šamponom. Čudežno sredstvo vam podari dodatni dan svežine brez umivanja, poleg tega poskrbi za obstojnost in večji volumen.
  • Ko sonce močno pripeka, potrebujete popolno zaščito pred UV-žarki, kar velja tudi za vaše lase. Klobuk, kapa ali rutica zaščitijo vrhnje lase in lasišče pred sončnimi žarki. Dodatna prednost: Modni dodatki so preprosto čudoviti.
  • S svojimi stilskimi pričeskami boste na festivalih pritegnili vse poglede, ob tem lahko uporabite tudi vznemirljiv, zapeljiv vonj. Parfumi za lase bodo poskrbeli za posebno doživetje zapeljive svežine.

Kupili ste vstopnico in pripravili svojo lepotno torbico, zdaj morate samo še izbrati pravo pričesko. V nadaljevanju vam predstavljamo pet najlepših pričesk za poletne prireditve na prostem.

Pet najlepših festivalskih pričesk