hairstyles-for-christmas
Oblikovanje las | Elegantne pričeske

Vesel božič! Najlepše pričeske za božične praznike

Božič je pred vrati in z njim najlepši čas v letu, ki ga praznujemo v krogu družine, prijateljev in najdražjih. Poleg tega je to čas zabav, prijetnega druženja, daril, drobnih pozornosti in povabil. Urejena stilska podoba in svečana pričeska sta pri tem nepogrešljivi, zato vam bomo v nadaljevanju predstavili nekaj zanimivih božičnih idej.

Božič je zagotovo najbolj čaroben in poseben čas v letu. To je čas veselja, druženja, lepih besed in misli, ki jih namenimo najbližjim in drugim ljudem. Hkrati je to praznik, ko si želimo pričarati posebno praznično vzdušje in se pokazati v najlepši luči, kar velja tako za izbiro oblačil kot tudi za izbiro pričeske. Ne moremo si zamisliti boljšega razloga za praznična oblačila in čudovite stilske kreacije, kot je božič!

Čudovite ideje za praznovanje božiča

Božičnega praznovanja si ne moremo zamisliti brez čudovitih oblačil in svečanih pričesk, ki so v tem primeru popolnoma nepogrešljive. To je lahko praznovanje v toplem zavetju domačega doma ob božičnem drevescu, soju sveč in darilih ali morda praznovanje na delovnem mestu, kosilo z najboljšimi prijatelji in še bi lahko naštevali. Elegantna slavnostna pričeska bo pri tem vselej poskrbela za praznično vzdušje in iskrice veselja.

V galeriji vam bomo predstavili nekaj atraktivnih predlogov za očarljive praznične pričeske, s katerimi boste zablesteli, kjerkoli se boste pojavili.
Armin Morbach vam bo poleg tega v videoposnetku predstavil, kako lahko svoje lase povsem enostavno spremenite v čudovite kodre.

Video: Kako ustvariti čudovite kodre s kodralnikom

Gallery: Festive Hairstyles for a Classy Appearance

Sorodni članki