formal-hairstyles-for-christmas-party
Oblikovanje las | Elegantne pričeske

Svečane pričeske za božični večer

Ste že zavili darila za vaše najdražje? Se v vašem domu razlega čudovit vonj po cimetovih zvezdicah in drugih dobrotah, ki ste jih pripravili za družino in prijatelje? Zagotovo nestrpno pričakujete božični večer, ko se boste predstavili z urejeno stilsko podobo in popolno pričesko. V nadaljevanju vam bomo predstavili najlepše pričeske za božični večer, ki vam bodo pričarale posebno vzdušje.

Popolna stilska podoba, ki vključuje svečano pričesko in stilsko usklajenost, je ob praznikih in svečanih priložnostih preprosto nepogrešljiva, bodisi da je to druženje s prijatelji ali zabava s sodelavci. Tudi družinsko praznovanje božiča v tem pogledu ni drugačno in tako naj bo tudi vaša pričeska za to priložnost elegantna in posebna. Če boste uporabili prave stilske pripomočke in izdelke, bo oblikovanje takšne pričeske povsem preprosto, vi pa boste zablesteli.

Pričeske za božič: Vse kar potrebujete

Kodrasti in valoviti lasje so vselej zelo elegantni, kar velja tako za angelske blond lase kot tudi za vse druge barvne odtenke. Kodrasti lasje so čudovita osnova za svečano visoko speto pričesko, ki jih lahko povsem preprosto ustvarite s kodralnikom ali likalnikom za lase. Tako bodo vaši lasje dobili čudovito strukturo, zaradi česar jih boste lažje oblikovali v visokospeto pričesko. S tem si boste bistveno olajšali delo, saj bo pričeska bolj obstojna, poleg tega pa boste ustvarili čudovit volumen, ki bo poskrbel za dodaten glamur.

Lak za lase (stopnja obstojnosti 5 in 6) bo poskrbel za visoko obstojnost in izjemen lesk.

Če imate fine tanke lase, vam priporočamo puder za večji volumen. To je čudovito sredstvo, ki lasem podeli dodatno strukturo in oprijemljivost, s čimer je oblikovanje svečanih pričesk povsem enostavno.

Na koncu morate uporabiti še lak za visok lesk, ki bo tudi povsem običajno figo spremenil v svečano pričesko. Lahko uporabite tudi vosek za lase, ki bo poskrbel za visok faktor zavidanja in vaš zvezdniški trenutek.

Ob svečanih priložnostih lahko mirne duše posežete tudi po najrazličnejših modnih dodatkih, ki so lahko v tem primeru nekoliko bolj razkošni in opazni. Tako lahko poleg božičnega drevesca lepo okrasite tudi svojo pričesko.

V video posnetku vam bo Schwarzkopfov strokovnjak Armin Morbach pokazal, kako lahko povsem preprosto ustvarite visoko speto pričesko z modnimi dodatki.

V galeriji vam bomo predstavili najlepše zvezdniške pričeske za božič, ki vas bodo zagotovo navdihnile. Tako se boste tudi vi počutili zvezdniško.

Kako ustvariti visokospeto pričesko z modnimi dodatki

Svečane pričeske za božič

Sorodni članki