Oblikovanje las | Elegantne pričeske

Najlepše pričeske za vaš popolni zmenek

Praznovanje Valentinovega je edinstvena priložnost za nepozabno doživetje, ljubezensko izpoved in drobne pozornosti. Seveda pri tem ne sme manjkati niti popolna stilska podoba, ki jo boste zlahka ustvarili z glamuroznimi kodri, napol visoko spetimi in drugimi očarljivimi pričeskami. Bodite ljubki in zapeljivi! Navsezadnje je Valentinovo praznik zaljubljencev. V galeriji vam bomo predstavili zanimive pričeske, ki so zelo primerne za takšno priložnost. V stilskem kotičku vam bomo poleg tega predstavili še nekaj koristnih nasvetov.

Domenico Dolce, priznani modni oblikovalec, je nekoč v intervjuju za moško revijo GQ dejal: "Če kateregakoli moškega vprašate, kako si želi, da bi bila videti njegova izbranka na popolnem zmenku, bodo vsi povedali več ali manj takole: visoke pete, zapeljiva obleka, ki odkriva nekoliko več, in opazna pričeska z velikim volumnom, ki ustvari občutek razkošja in glamurja … Morda bi lahko dodali še rdečo barvo za čutne ustnice." Mislimo, da ne bi mogel bolje povedati, kaj je v ospredju. Ženske preprosto ne morejo zgrešiti, če si omislijo elegantne čevlje z visoko peto, nekoliko bolj oprijeto obleko, ki se lepo prilega telesu in poudari linije, ter seveda pričesko z velikim volumnom in izrazit make-up.

Pričeske z velikim volumnom – za posebne priložnosti

Dating Hairstyles

Če si želite ustvariti atraktivno pričesko za posebne priložnosti in nepozaben zmenek s svojim izbrancem, si lahko omislite klasično v obliki čopa ter jo dopolnite s primernim make-upom in najrazličnejšimi zanimivimi modnimi dodatki. Toda, včasih je priporočljivo, da se nekoliko ozremo vase in razmislimo o tem, kako bi svojega izbranca (ali tistega, ki naj bi to postal) omrežili s čutno in ženstveno podobo, s katero boste osvojili moškega svojih sanj. Pričeske z velikim volumnom bodo zelo primerne, saj bodo poskrbele za eleganco in glamur. Presenetite svojega izbranca s čudovitim razkošjem, ki se mu preprosto ne bo mogel upreti, kot to lahko vidimo pri Lani Del Rey. Svoj namen boste dosegli tudi z veliko figo ali navideznim bobom z velikim volumnom.

Slika levo: Lana Del Rey s pričesko z velikim volumnom in mačjimi očmi 

Pričeske za zmenek: Spuščeni lasje, napol visoko spete ali visoko spete pričeske?

Dolgi, spuščeni in rahlo valoviti lasje so za marsikaterega moškega izraz klasične lepote. Spuščeni lasje so zato za ljubezenske zmenke kot naročeni. Toda, morda si boste želeli pričeske, ki bo poudarila vaše obrazne linije, še zlasti vaše čudovite oči in ustnice. V tem primeru se boste morda raje odločili za kakšno zanimivo pričesko, pri kateri bodo lasje počesani stran z obraza. Lase lahko oblikujete v čop in posamezne pramene nežno izvlečete, tako da lepo padajo na obraz, s čimer boste ustvarili zanimivo silhueto. Lahko jih gladko počešete nazaj ter ustvarite brezčasno in elegantno pričesko v stilu sleek-look. Možnosti je neskončno veliko. Omislite si lahko pričesko z velikim kodrom, ki vam jo bomo predstavili v galeriji (videli smo jo pri modni znamki Jason Wu).

Vedno zanimive so tudi napol visoko spete pričeske, ki prefinjeno združujejo spuščene lase in čudovit volumen. Za najlepšo pričesko za Valentinovo ni nikakršnih omejitev, zato je vse prepuščeno vaši domišljiji. Svetujemo vam, da preizkusite kaj novega in drugačnega, zaradi česar se boste na zmenku počutili izjemno.

V galeriji vam predstavljamo najlepše pričeske, ki jih boste za Valentinovo hoteli imeti tudi vi. V videoposnetku pa vam bo lasni stilist Armin Morbach povedal, kako lahko s peno za kodre ustvarite valovite lase, ne da bi morali uporabiti kodralnik.

Video: Tako si boste pričarali povsem naravne kodre

Pričeske za Valentinovo in popolne zmenke

Sorodni članki