Oblikovanje las | Elegantne pričeske

Pričeske za sezono 2012 na Milanskem tednu mode – čudovita paša za oči

Blagovni znamki Fendi in Jil Sander sta nam predstavili visoko spete pričeske s pridihom modernega časa. Armani nam je prikazal nežne visoko spete pričeske z umetelnim pletežem las. Na velikem modnem dogodku smo lahko občudovali najrazličnejše pričeske in prečudovite spuščene lase. Versace nam je prikazal pričeske z zanimivo sredinsko prečo, Prada pa nas je navdušila z nežnimi kodri. Predstavljamo vam najlepše pričeske za leto 2012.

Bogate Kitajke v zadnjem času spadajo k najpomembnejšim modnim strankam na evropskem modnem trgu. Morda je bil Milanski teden mode letos prav zato tako poseben. Modna poslastica, ki je bila prava paša za oči, nam je ponujala raznolike modne dodatke, vse od bleščic, perlic, školjk do kovic. Milanski teden mode nas je razveselil s pestro barvno paleto najrazličnejših barvnih odtenkov in vzorcev, ki so spominjali na sadje, čili in artdeco v kombinaciji z nežnimi pastelnimi toni, pri čemer nista manjkali niti ognjena rdeča in intenzivna turkizno zelena.

Pričeske za sezono 2012 so zelo razkošne. Visoko spete pričeske spominjajo na petdeseta leta, kot smo lahko videli pri blagovnih znamkah Jil Sander ali Fendi, vendar pa so pričeske kljub temu zelo moderne in trendovske. Gucci nam je predstavil pričesko, ki spominja na dvajseta leta prejšnjega stoletja, pri čemer gre za kombinacijo gladko počesanih las s pridihom glam-rocka. Missoni nam je predstavil igrivo figo, ki združuje zanimivo kombinacijo flamenka in etnostila s trendovskimi modnimi dodatki. Figa, ki nam jo je predstavila blagovna znamka Missoni, spominja na ognjevit flamenko, lasne konice pa so oblikovane v zanimivo pahljačo.
Najlepše pričeske, ki smo jih opazili na modni reviji za sezono 2012, si lahko ogledate v naši galeriji.

Galerija: Pričeske na Milanskem tednu mode za leto 2012

Sorodni članki