exciting-evening-hairstyles
Oblikovanje las | Elegantne pričeske

Elegantne večerne pričeske

Naj bo vaša pričeska kot sen poletne noči, če se lahko izrazimo nekoliko pesniško. Poletje je čas za praznovanje na odprtem – vse od zabave z žarom do festivalov sonca in morja. Pri tem nikakor ne sme manjkati svečana pričeska za dolge poletne noči. P. S.: Če si želite ustvariti romantično vzdušje, si lahko omislite nežne kodre z zanimivimi modnimi dodatki, ki bodo ustvarili eleganten videz.

Šestintrideset stopinj Celzija, temperatura pa še narašča! V vročih poletnih dneh je težko ustvariti pričesko, ki kljub vročini ohrani popolno obliko. Lahko si omislite čop, pričesko v mokrem videzu ali spletene kitke. Pomembno je, da lasje ne padajo na obraz in da pričeska odkriva zatilje. Toda kakor hitro sonce zaide, nas dolgi poletni večeri vabijo, da čas preživljamo zunaj, na prostem, ob žaru, plesu in veselem praznovanju. Ob takšnih dogodkih oblikovanje pričesk dobi povsem nov pomen. Vse od popoldanske zabave ob bazenu do nepozabne noči na terasi vašega doma ali hotela. V nadaljevanju vam bomo predstavili svečane pričeske, ki jih boste lahko nosili ob takšnih priložnostih.

Vznemirljive večerne pričeske

Vznemirljive večerne pričeske: Modni dodatki v kombinaciji s kodri

Vznemirljive večerne pričeske
© Getty Images

Pravljica iz 1001 noči: Kodrasta pričeska in orientalski nakit (blagovna znamka Dimitri)

Poletje je lahko tudi v znamenju različnih modnih dodatkov, ki bodo popestrili vašo pričesko. Še posebno lepo pridejo do izraza pri izrazitih kodrih z razkošnim volumnom. Tako boste zablesteli na vsaki poletni zabavi. Toda razkošna pričeska je primerna tudi za vse druge praznike in slovesne priložnosti v vročih mesecih, z modnimi dodatki pa deluje še bolj sofisticirano. Modna oblikovalka Lena Hoschek (slika povsem zgoraj) prisega na pisane cvetlične venčke, ki popestrijo poletna praznovanja, festivale ali zabavo na plaži. 1001 noč – s pridihom orientalskega sveta v laseh boste na poletnih dogodkih zablesteli v vsej svoji lepoti. 

Schwarzkopfov stilist Armin Morbach vam bo v videoposnetku postopoma, korak za korakom predstavil, kako lahko ustvarite čudovito razkošje popolnih kodrov.

Videoposnetek: Postopek, kako gladke lase s kodralnikom spremenite v čudovite kodre

Sorodni članki