Ženska z bleščicami na zabavi
Oblikovanje las | Elegantne pričeske

Svečane pričeske: Sedem priljubljenih pričesk za novoletno zabavo

Novo leto, nov stilski videz! Da bo novoletna zabava zares popolna, potrebujete tudi ustrezno pričesko. Pri tem lahko ustvarite lahkoten, razkošen ali eleganten videz. Za vas imamo najlepše silvestrske pričeske za vsakogar – od skuštrane fige in kodrov do visoko spete pričeske.

Večerja za dva, bogat večhodni meni ali divja zabava? Ko se dokončno odločite, kje in kako boste praznovali silvestrovo, se lahko osredotočite na zabavnejši del priprav. Se sprašujete, katera pričeska bo najlepše pristajala vašemu izboru oblačil in kako boste ustvarili popoln stilski videz? Predstavljamo vam sedem priljubljenih pričesk za novoletno zabavo, s katerimi boste lahko sproščeno in s stilom pričakali nov začetek leta.

Svečana pričeska: Prefinjena eleganca

Pot do elegantne pričeske za novoletno zabavo ni vedno zahtevna. To lahko vidite že na naslovni fotografiji tega članka: Lasje so preprosto natupirani na lasišču in oblikovani v lahkotno oblikovano visoko speto figo. Na ta način boste lepo poudarili vrat in ušesa – pravi uhani bodo vašemu stilskemu videzu podelili elegantno podobo. Make-up je lahko nekoliko drznejši: Preizkusite na primer zadimljen videz oči in rožnato rdečilo za lica. Za več elegantnih pričesk, s katerimi boste zablesteli na vsaki zabavi, si oglejte našo galerijo.