elegant-hairstyles-for-men
Oblikovanje las | Elegantne pričeske

Elegantne pričeske za moške

Ali veste, kakšno pričesko izbrati za svečane dogodke? V tem primeru lahko zagotovo dodate nekaj več, zato da boste ustvarili več elegance, več leska in poskrbeli za osupljiv videz. V nadaljevanju vam bomo predstavili elegantne pričeske za posebne priložnosti in vam zaupali koristne stilske nasvete. V galeriji si lahko ogledate nekaj najlepših, ki bodo morda navdihnile tudi vas.

Zakaj so nekatere moške pričeske posebne in drugačne – takšne, ki izstopajo in vas postavijo v središče pozornosti? Kakšna pričeska je najbolj primerna za svečane dogodke? Ali je to eleganca, stil, morda dodaten trud ali stilski element? Naš odgovor na to vprašanje je povsem preprost: vsega po malem. V nadaljevanju vam bomo predstavili ''sestavine'' za idealno pričesko za posebne priložnosti. Odločitev o izbiri prepuščamo vam, saj je ta zelo pestra. Predlagamo vam, da uporabite čim več elementov, saj boste tako ustvarili pričesko, s katero se boste počutili resnično izjemno.

Preča

Elegant Hairstyles for Men
© Getty Images

Če želite ustvariti stilsko pričesko, vam svetujemo, da ustvarite eksaktno prečo. V ta namen lase počešite nazaj (najbolje je, da to storite na še vlažnih laseh), nato pa z glavnikom naredite dosledno oblikovano prečo in na koncu oblikujte še preostale lase.

Nasvet: Preizkusite različne izrazne možnosti. Lahko si omislite bolj globoko prečo, morda krajšo ali nekoliko daljšo …pustite domišljiji prosto pot.

Urejeni lasje

Urejeni lasje
© Getty Images

Pomemben element za urejeno stilsko podobo je zagotovo perfekcija. Izberite pričesko z lepo oblikovano strukturo, pri čemer so lahko lasje ravni ali rahlo valoviti, saj bo delovala veliko bolj elegantno kot takšna v stilu undone, ki se odlikuje po razkuštranih in strukturiranih elementih. Elegantno pričesko povsem enostavno ustvarite z glavnikom, tako da lase dosledno počešete v želeno obliko.

Nasvet: Za ''leteče'' lase lahko uporabite vosek, če želite ustvariti mokro pričesko v stilu wet look, pa lahko posežete po gelu.

Lesk

Visok lesk bo pričeski podelil dodaten glamur, lahko pa si omislite tudi wet look. Takšen učinek zlahka ustvarite z lakom za lesk, s posebnimi olji, voskom ali z gelom za mokre lase.

Nasvet: Velja načelo, manj je več. Ne glede na to, za kakšen stilski izdelek se odločite: če želite ustvariti lesk, uporabite manjšo količino voska ali laka, po potrebi lahko še vedno dodajate.