Moški z dolgimi lasmi in očali
Oblikovanje las | Dolgi lasje

Naše najbolj priljubljene moške pričeske za dolge lase

Vsekakor ne moremo zanikati: Moški z dolgimi lasmi so nadvse zapeljivi. Pričeska z nazaj počesanimi in z gelom utrjenimi napol visoko spetimi lasmi, undercut, na stran počesani dredi in skuštrana figa. V nadaljevanju vam predstavljamo trendovske stilske pričeske za moške z dolgimi lasmi.

Pričeske za dolge lase so povsem osvojile moški svet. To je zdaj tudi uradno! Takšne pričeske so lahko elegantne in uglajene, včasih ekstravagantne in drzne ali pa preprosto običajne. Imajo tudi nekaj skupnega: Trendovske moške pričeske za dolge lase s prefinjeno lahkotnostjo delujejo nadvse privlačno. V galeriji vam predstavljamo izbor najlepših, preizkusite pa jih lahko tudi vi.

Dolgi lasje pri moških: Kakšna je razlika?

Dolgi lasje pri moških še vedno veljajo za nekaj posebnega. Vsekakor predstavljajo odklon v primerjavi s kratko postriženimi pričeskami, ki veljajo za normativ. Prav zato vzbujajo pozornost. Toda izstopati je treba iz pravih razlogov. Pomembno je, da pri tem ne izgubite tal pod nogami in da se zavedate, kaj je najbolj pomembno – rahlo skuštran videz.

Elegantna različica za moderne in uglajene gospode: Z gelom oblikovana napol visoko speta pričeska z nazaj počesanimi lasmi. Ta pričeska navdušuje z izraznostjo, obenem jo lahko ustvarite povsem enostavno. Lepo pride do izraza tudi v kombinaciji z moško obleko. Ta pričeska z dolgimi lasmi je zato primerna tudi za poslovni svet, saj se z njo lahko odpravite v pisarno. Stilska navodila: Majhno količino gela porazdelite med prsti in ga nanesite na še vlažne lase, osušene z brisačo. Pomembno: Gel nanesite na lasišče in na konice. Da boste ustvarili enakomeren lesk, lase prečešite.

Galerija: Najlepše pričeske z dolgimi lasmi za moške