Moški z daljšimi lasmi in brado, ki v roki drži skodelico in gleda skozi okno
Oblikovanje las | Dolgi lasje

Naše najljubše moške pričeske za daljše lase

Vedno več moških se odloči za daljše lase, zato so gumice postale nepogrešljive tako pri ženskah kot tudi pri moških. Z njimi lahko ustvarite veliko različnih stilov, od moške fige do napol visoko spete pričeske. Povedali vam bomo tudi, kako lahko ustvarite stilsko urejeno pričesko s spuščenimi lasmi – ne da bi zato morali preživeti preveč časa pred ogledalom.

 

Pričeske z daljšimi lasmi so postale tudi ''moška zadeva''. Dolgi lasje so lahko sofisticirani, ekstravagantni ali lahkotno sproščeni. V nadaljevanju vam predstavljamo pričeske z daljšimi lasmi, ki jih lahko ustvarite povsem enostavno. Prepričani smo, da vas bodo popolnoma prevzele!

Kaj je privlačno pri dolgih moških laseh?

Daljši lasje pri moških so še vedno nekaj posebnega. Predstavljajo odmik od običajnih kratko postriženih pričesk, saj vam omogočajo, da z njimi izstopate. Pomislite na pobrite lase ob straneh, ki se razkrijejo šele, ko lase oblikujete v figo, ali pa na zelo elegantno poslovno pričesko s povsem gladko počesanimi daljšimi lasmi. Za običajni vsakdan velja: Čim bolj avtentičen videz, tem bolje. Zato ne pretiravajte s stilskim oblikovanjem – omislite si praktično in rahlo skuštrano pričesko.

Z gumico lahko oblikujte katerokoli pričesko z daljšimi lasmi

Se radi ukvarjate s športom ali obiskujete fitnes? Ukrotite svoje dolge lase z gumico!

Večino pričesk z daljšimi lasmi lahko ustvarite z gumico, zato je nepogrešljiva za vse dolgolase moške. Na voljo je pestra paleta različnih gumic za vse okuse. Pri tem je odločilnega pomena njihova barva. Če želite neopazno gumico, ki ne bo vzbujala pozornosti, izberite tako, ki ustreza vaši trenutni barvi las (na primer rjava, črna – ali bež za blond barvo las). Za pričesko z nazaj spetimi lasmi, ki je primerna za delovno okolje, vam priporočamo, da izberete gumico v nevtralnih barvah. Da se izognete neprivlačnim pregibnim mestom na laseh, izberite spiralno gumico. V tem primeru jih lahko kadarkoli razpustite, pri čemer ne bo vidnih nobenih sledi oziroma pregibnih mest. Z gumico boste lahko oblikovali katerokoli pričesko – od preprostega čopa do napol visoko spete fige in seveda klasične moške fige. Med športnimi dejavnostmi je gumica obvezna, saj si noben športnik ne želi, da bi ga spuščeni potni prameni ovirali pri doseganju zadetkov. Ustvarite razposajeno figo in se posvetite igri.

Uporabljajte samo gumice za lase brez kovinskih delov, saj lahko ti vaše lase poškodujejo.

Oglejte si našo galerijo in odkrijte čudovite pričeske za daljše lase, ki jih lahko preizkusite tudi sami.

 

Predstavljamo vam najlepše moške pričeske z daljšimi lasmi