extensions
Oblikovanje las | Dolgi lasje

Lasni podaljški – tako lahko svoje lase podaljšate in zgostite

Hollywoodske lepotice so najboljši dokaz – enkrat jih vidite s kratko pričesko, naslednji dan, na primer na podelitvi oskarjev, pa z glamurozno pričesko z dolgimi lasmi. Čarobna beseda se imenuje 'extensions', kar bi lahko prevedli kot lasni podaljški. Ali bi si tudi vi želeli kaj takega? Nobenega problema. Z nekaj vaje boste dobili čudovite lase neskončnih možnosti.

Svoje lase, ki segajo do brade, želite podaljšati ali pa ste se preprosto naveličali preveč tankih las? Z lasnimi podaljški je možno tako podaljšanje kot tudi zgostitev las. Pri tem se za lase uporabijo prameni iz umetnih ali pravih las. Frizerji uporabljajo najrazličnejše metode in tehnike. Za takšen postopek potrebujete kar nekaj časa, saj je treba posamezne pramene zlepiti z vašimi naravnimi lasmi, lahko tudi s keratinskimi trakovi ali s pomočjo ultrazvoka. Postopek je hitrejši, če se lahko na lase hkrati pritrdi več pramenov s pomočjo zračnega pritiska ali s posebno napravo, ki je podobna laserju.

Po nekaj mesecih, ko lasje nekoliko zrastejo, morate pramene odstranite in jih ponovno pritrditi na lasišču. Seveda se lahko odločite tudi za nove pramene. Priznamo, da je to zelo zamuden postopek. Na žalost sanje o dolgih laseh niso preveč poceni, saj je treba za podaljšanje las odšteti med 500 in 1000 evrov. Najmanj 200 evrov pa vas bo stala zgostitev las.

Lasni podaljški za domačo uporabo

Bi želeli preizkusiti, ali vam dolgi lasje sploh pristajajo? Ali pa si mogoče za kakšno posebno priložnost želite veliko las, da bi lahko oblikovali bujno, visoko speto pričesko? Potem bodo clip-in lasni podaljški za vas idealna izbira. Vse, kar morate narediti, je, da jih pritrdite na svoje lase. Pri tem so veliko cenejši in gotovo ne poškodujejo las. Clip-in lasne podaljške lahko operete s šamponom tako kot svoje lase, lahko jih navijete na okroglo krtačo ali na navijalke. Poleg tega jih lahko stilsko oblikujete, na primer v visoko spete pričeske ali trendovski čop. Edini pogoj je dolžina vaših las, ki mora segati vsaj do brade.

Galerija: Čarovnija las s clip-in lasnimi podaljški

Spletne strani, ki ponujajo clip-in lasne podaljške

Več informacij na >> magic-hair-extensions.de