Oblikovanje las | Čop

Asimetrična napol visokospeta pričeska

Amanda Seyfried je našla odličen način za prezentacijo svojih očarljivih kodrov v odtenku blond. Lase je na eni strani oblikovala v ljubke kolutke in jih spela nad ušesom, preostale lase pa je elegantno počesala na eno stran ramen. Ljubka pričeska, ki pa jo vidimo bolj poredko, kar bi bilo vsekakor treba spremeniti. 

Asimetrične pričeske se pojavljajo v najrazličnejših variantah. Vsem je skupno, da se oblikujejo povsem enostavno in nezapleteno, obenem pa so edinstven izraz kreativnosti s številnimi izraznimi možnostmi. Napol visokospete pričeske imajo zagotovo izjemen potencial, da postanejo vaša najljubša pričeska. Poleg tega vam bo takšna pričeska odlično uspela tudi takrat, ko boste imeli slab dan. Asimetrična oblika bo lepo poudarila vaše obrazne linije, zato jo boste zagotovo vzljubili.

Napol visokospete pričeske in neskončno število izraznih možnosti

null

Jessica Jarrell, Jessica Simpson in Sarah Gadon z očarljivimi asimetričnimi pričeskami

Stilsko oblikovanje asimetrično oblikovanih napol visokospetih pričesk je zelo preprosto. Čeprav v teoriji zelo preprosto, je v praksi zagotovo zelo raznoliko, pestro in razgibano, kar dokazujejo tudi zvezdnice na slikah. Vidimo štiri različne tipe žensk, ki so si omislile elegantno napol visokospeto pričesko. Amando Seyfried bi lahko opisali kot klasično elegantno, Sarah Gadon kot nedolžno in povsem naravno, medtem ko bi Jessico Simpson lahko označili za stilsko ikono z ameriškim pridihom, Jessica Jarrell pa izraža razigranost in kreativnost. Čeprav gre za zelo različne zvezdnice, smo prepričani, da ima napol visokospeta pričeska pri vseh enak učinek. Predstavlja kombinacijo ženstvenosti, kreativnosti in mladostne razigranosti s pridihom romantike.

Asimetrična pričeska je nadvse lepo izrazita pri povsem ravnih, rahlo valovitih ali kodrastih laseh. Pri tem ste lahko zelo kreativni in si omislite ljubke kitke ali zanimive kolutke. Pričeski lahko dodate edinstveno noto, bodisi da so to rahlo kodrasti lasje, kot lahko vidimo pri Amandi Seyfried, ali pa kodri v stilu sonca in morja v stilu beach waves, kot lahko opazimo pri Sarah Gadon, lahko pa si omislite tudi popolno razkošje z visokim leskom, kot na primer pri Jessici Simpson. Enako zanimiva bo trendovska pričeska v kombinaciji s sleek-lookom, kot lahko vidimo pri Jessici Jarrell. S takšno pričesko boste zagotovo zablesteli na katerikoli zabavi.

Zato da bo pričeska imela zadosten volumen in izrazito strukturo, si lahko pomagate s pudrom za večji volumen ali pa uporabite peno za stilsko oblikovanje. Za visok lesk pa bo poskrbel vosek za lase ali lak za visok sijaj.