Oblikovanje las | Fen pričeske

Enkrat okrog sveta – najlepše pričeske za potovanje

Bodisi da je to ogled Benetk, zanimivo potovanje z avtobusom po južni Španiji ali polet v Bangkok … Tudi na potovanjih boste želeli, da bo vaša pričeska urejena, saj bo to prispevalo k vaši samozavesti in odličnemu počutju. Toda bistveno pri tem je, da pričeska ne zahteva prevelikega truda in da ni preveč zapletena, po drugi strani pa mora imeti svoj posebni učinek. Podali vam bomo najboljše nasvete za stilsko oblikovanje, ki vam bodo prišli nadvse prav pri vaših pustolovskih podvigih. Poleg tega vam bomo v naši galeriji predstavili izbor najlepših pričesk za popotovanje po svetu.

Na potovanju želimo biti čim bolj fleksibilni in sproščeni. Vsekakor se želimo znebiti odvečnih bremen in vsega, kar nam krade čas ali nas utesnjuje. Oblačila morajo biti udobna in prijetna, pa tudi pričeska mora biti praktična, nezapletena in na svojem mestu. Seveda pa pri tem ne sme manjkati niti trendovski videz, saj je tudi naše počutje v veliki meri odvisno od tega. Toda, katere pričeske za potovanja poleg svoje praktičnosti delujejo kot magnet za poglede?

Okrog sveta: Najbolj primerna pričeska

Zapletene in zamudne pričeske zagotovo niso prva izbira, kadar iščemo popolno pričesko za pustolovsko potovanje. Natupirani lasje, ekstravagantna pričeska z razkošnimi kodri pa tudi umetniško spletena kreacija se na dolgih in včasih tudi napornih potovanjih ne bi najbolje obnesli, tako da bi bil ves napor zaman. Pričeska za na pot zahteva povsem drugačen pristop. Najbolj primerne so klasične pričeske, kot je na primer figa, ali povsem preprost čop. V tem primeru lase počešite z obraza, kar vam zbistri pogled. Če lase spnete na zatilju ali ob strani, se lahko brez težav z glavo naslonite nazaj, medtem ko bi vas čop višje na lasišču pri tem zagotovo motil. Za enodnevni izlet je zelo primerna tudi pričeska v stilu sleek-look. Povsem zravnani lasje delujejo zelo elegantno in so primerni za ogled znamenitosti kot tudi za slavnostni obisk restavracije. Gladka struktura se namreč ohrani dlje časa.

Okrog sveta: Pravi stilski pripomočki za pričesko

Četudi potujete samo z ročno prtljago, se vam bo zelo obrestovalo, če boste imeli v svoji torbici skrit tudi kakšen pripomoček za stilsko oblikovanje. S suhim šamponom boste tako v trenutku poskrbeli za novo svežino in razkošen volumen. Nepogrešljivo čudežno sredstvo za čudovito razkošje las je zagotovo puder za večji volumen, ki je zelo primeren za pričeske v stilu undone, saj v trenutku ustvari lepšo strukturo. Svetujemo vam, da v torbico shranite še gumico za lase, majhno krtačo in nekaj sponk, saj je vse to včasih vredno zlata.

Dodatne ideje za stilsko oblikovanje boste našli v galeriji. V videoposnetku vam bo Armin Morbach korak za korakom predstavil, kako lahko ustvarite pričesko za potovanje

Video: Kako osušiti in zravnati lase

Stilske pričeske za potovanje okrog sveta