oily-roots-dry-ends
Nega las | Mastni lasje

Mastno lasišče in suhe konice

Ženske z mastnim lasiščem si morajo pogosto umivati lase, kar vsekakor ni najboljša rešitev za lasne konice, ki zaradi tega postanejo še bolj suhe in lomljive. Najboljša rešitev v tem primeru je celovita nega las, ki zagotavlja popoln pristop – če je le mogoče, v enem samem koraku.

Ta problem še posebno dobro poznajo ženske z dolgimi lasmi. Konice so suhe in lomljive, medtem ko se lasišče zelo hitro zmasti. Poškodovani lasje in suhe konice zato potrebujejo intenzivno nego, medtem ko mastno lasišče zahteva skoraj vsakodnevno nego z ustreznim šamponom.

Popolna rešitev za mastno lasišče in suhe konice

Kakor hitro smo problem prepoznali, smo ga že napol rešili, pravi stari pregovor, ki vsekakor drži. S sodobnimi izdelki za nego las lahko tudi takšno težavo odpravite učinkovito in v trenutku. Pri tem sta na voljo dve možnosti. Lahko na primer uporabite šampon za mastno lasišče v kombinaciji z izdatno nego za suhe konice las.

Druga možnost je, da posežete po izdelku za nego las, ki je bil zasnovan posebej za tovrstne težave, saj zagotavlja kompleksen in celovit pristop s čudežno močjo. Tovrstni izdelki učinkovito odstranijo odvečno maščobo, obenem pa konicam posredujejo dragocene učinkovine, ki poskrbijo za intenzivno globinsko nego. Sofisticirana kombinacija dodanih učinkovin v izdelkih za nego mastnega lasišča in suhih konic zagotavlja popolno rešitev za navidezno nasprotujoče si zahteve. 

1. Lahko uporabite šampon z negovalnimi proteini, s katerim boste odstranili odvečno maščobo in lase negovali od korenin do konic. Priporočamo vam obvezno uporabo regeneratorja, ki bo nežno zravnal lasno strukturo, zaradi česar bodo lasje mehki in voljni.

2. Če potrebujete hitro vmesno rešitev, ker nimate dovolj časa za umivanje z izdelkom 2 v 1, si lahko pomagate s suhim šamponom, ki bo premostil čas do naslednjega umivanja las. Nanesite ga na lasišče, nato pa nežno obrišite z brisačo in pustite delovati kratek čas. Na koncu lase skrtačite in že ste pripravljeni za nove dogodivščine. Zdravo lasišče in zdravi lasje zagotavljajo popoln občutek zadovoljstva in samozavesti.