Nega las | Kodri

Oblikovanje kodrov s kodralnikom

Odkrijte, kako pravilno uporabljati kodralnik, da boste ustvarili želene kodre, in spoznajte, katere pričeske so izbrale zvezdnice.


Morda nimate takšnih kodrov, kot bi si jih želeli, a ni razloga za skrb. Sodobni pripomočki za urejanje pričesk vam olajšajo oblikovanje čudovitih kodrov. V nadaljevanju vam bomo zaupali, kako pravilno uporabiti kodralnik, in vam predstavili nekaj čudovitih zvezdniških pričesk.

Stilsko oblikovanje kodrov s kodralnikom:

  1. Nanesite peno za kodraste lase in jo vtrite v lasišče. Schwarzkopfov strokovnjak Armin Morbach svetuje: ''Čim bolj temeljito boste vtrli peno, tem lepše kodre boste ustvarili.''
  2. Za oblikovanje velikih in nežnih kodrov uporabite kodralnik z večjim nastavkom.
  3. Ločite posamezne pramene, nato pa nanje nanesite sprej za zaščito pred toplotnimi učinki.
    Pramene postopoma navijte in pustite delovati kratek čas, nato pa jih odvijte, da kodri prosto padajo. Na ta način navijte vse pramene od sprednjega dela lasišča do zatilja in od korenov do konic. Armin Morbach svetuje: ''Če želite ustvariti urejeno pričesko z dosledno obliko, potem kodre oblikujte tako, da jih usmerite nazaj. Bi želeli imeti razigrano, neukročeno in mladostno pričesko? Potem lase izmenično navijte v smeri naprej in nazaj.''
  4. Glavo nagnite naprej in lase nekoliko stresite, da kodri nežno zaplapolajo.
  5. Nanesite puder za večji volumen na tiste predele, na katerih bi radi ustvarili videz gostejših las. S suhim šamponom boste poskrbeli za dodatni dan svežine. Izdelek preprosto nanesite na lase, nato pa jih navijte na kodralnik.

 

V videoposnetku vam bomo predstavili, kako lahko gladke lase s kodralnikom spremenite v čudovite kodre. Poleg tega vam bo Armin Morbach predstavil razliko med tanjšim kodralnikom in debelejšim kodralnikom s kleščami.

V galeriji vam predstavljamo izbor najlepših kodrastih pričesk, ki smo jih opazili pri zvezdnicah. Prepričani smo, da vas bodo navdihnile.
 

Videoposnetek: Kako oblikovati kodre s kodralnikom

Galerija: Zvezdnice s kodri – od kratkih do dolgih las

Odkrijte: