Nasmejani so trije moški s stiliziranimi pričeskami
Najlepši izbor

Nov videz gelov Taft za še močnejše pričeske

Oblikovanje pričeske pred ogledalom se ne zdi izjemno težka naloga. Vemo, da bo ostala nedotaknjena, dokler ne stopimo iz udobja svojega doma in ne naletimo na prvo prepreko – vremenske razmere. Da se vam ne bi bilo treba vsak dan soočati s težavami, ki jih vam in vaši pričeski povzročajo dež, sneg, veter ali vlaga, je Taft kot najboljša blagovna znamka za oblikovanje las v Evropi razvil močne formule in izdelke za oblikovanje las.

 

Visoki standardi kakovosti izdelkov Taft, nenehno izboljševanje formul in zavezanost k trajnostnemu razvoju materialov, ki jih je mogoče reciklirati, so le nekateri dejavniki, ki so Taftu omogočili več kot 60 let obstoja. Inovativni in močni izdelki za oblikovanje las ustrezajo vašemu življenjskemu slogu in vašim lasem dajo točno tisto, kar potrebujejo. 

Moški s temnimi lasmi se nasmiha kameri
© Schwarzkopf

Taft V12 lahko obdrži na mestu tudi najzahtevnejšo pričesko.

Izdelki Taft so bili razviti za vas, da se boste lažje soočili z vsakodnevnimi izzivi od priprave za službo do odhoda na romantično večerjo. Če izgubite nadzor, bo vsaj vaša pričeska še vedno na mestu.

 

Da bo vaša pričeska obstojna ne glede na to, ali ste v pisarni, se sprehajate po mestu ali se zabavate na prostem, razmislite o uporabi izdelkov za oblikovanje las Taft. Od zdaj naprej lahko najdete izdelke Taft v povsem novem, modernem dizajnu. Kar se ni spremenilo in zaradi česar je Taft prepoznaven, pa sta moč in inovativnost formule. Če izberete Taft, izberete trajno pričesko čez ves dan. 

Za obstojnost vaše pričeske bodo poskrbeli geli za lase Taft

Gel za lase je izdelek za oblikovanje las, ki ohranja pričesko obstojno, a daje lasem svobodo. Z njim lahko lasem dodate teksturo, čvrstost in sijaj. Lahko se uporablja tudi za glajenje las, kar je odličen trik, če imate veliko las, ki trmasto štrlijo. Odličen je tudi za utrjevanje moških fig. 

Moč utrjevanja

Geli za oblikovanje las se razlikujejo po moči utrjevanja, zato morate biti previdni pri izbiri gela in pričeske, ki jo želite oblikovati. Za neurejen videz bo srednja stopnja utrjevanja več kot dovolj. Če imate raje elegantno pričesko, pa potrebujete največjo moč utrjevanja, da bo pričeska obstojna.

 

Z izdelki Taft izberete pričesko brez ostankov izdelka za oblikovanje las in obstojnost, ki se lahko zoperstavi vsem vremenskim razmeram – dežju, vetru in vlagi. Močno utrjevanje ne pomeni nujno, da bodo lasje trdi kot čelada. Vsaka linija gelov za lase znamke Taft ima drugačno stopnjo utrjevanja in je zasnovana za določen tip oblikovanja pričeske. Spodaj si lahko ogledate podrobnosti vsakega izdelka. Oglejmo si jih!

Gel za stilsko oblikovanje Maxx Power

 

Linija, ki je namenjena moškim, ki želijo vedno dati vse od sebe in ne pristajajo na kompromise glede svojega videza. Gel Maxx Power zagotavlja močno utrjevanje do 72 ur s stopnjo 8.

 

Gel za stilsko oblikovanje Wet

 

Če obožujete moker videz las, potem je ta gel za vas. Zagotavlja 24-urno utrjevanje brez zlepljenosti in stopnjo utrjevanja 3.

 

Gel za stilsko oblikovanje V12

 

Namenjen je moškim, ki se jim vedno mudi in nimajo časa za sušenje las. Odličen je za oblikovanje vseh tipov las, s stopnjo utrjevanja 12 in hitro sušečo formulo pa lahko pozabite na zlepljene lase. 

Taft v12 gel

Gel za oblikovanje las Taft v12

 
 

Gel za stilsko oblikovanje Irresistible Power

 

Za vse tiste, ki nosite pričesko kot dodatek k svojemu stajlingu. Zagotavlja stopnjo utrjevanja 8, lahko se uporablja za oblikovanje katerekoli vrste las in zagotavlja 72-urno utrjevanje brez zlepljenja.

 

Gel za stilsko oblikovanje Power Active

 

Ta linija zagotavlja utrjevanje tudi, ko se potite. Gel je odličen za moške, ki se ukvarjajo z aktivnostmi, ki zahtevajo fizični napor. S stopnjo utrjevanja 9 bo vaša pričeska ostala na mestu do 72 ur.

 

Gel za stilsko oblikovanje Stand Up Look

 

Gel za lase, ki vam pomaga izstopati. Odličen za oblikovanje individualnega videza, ki vas loči od drugih. S stopnjo utrjevanja 5 pa bo vašo pričesko ohranil na mestu do 24 ur. 

Vosek ali glina

Ob toliko različnih izdelkih za moške na trgu vam je odpuščeno, če ne veste, čemu je namenjen vosek ali kako pravilno nanesti glino za lase.

Vosek je namenjen oblikovanju in utrjevanju las za najrazličnejše moderne pričeske. Čeprav je močan, omogoča prožnost las. Vosek se ne strdi tako kot gel, zato ga lahko vedno preoblikujete, ne da bi ga sprali z las. Glina za lase je podobna vosku in naredi vaše lase polnejše, vsakemu pramenu pa podeli čvrstost, gostoto in strukturo. Odlična je za oblikovanje pričesk z volumnom, ki bodo obstojne ves dan in ne bodo obtežile vaših las. 

Ali potrebujem kremo ali pasto za lase?

Kreme za stilsko oblikovanje las lahko uporabite za glajenje kodrov ali štrlečih las, ne da bi lase zmastili. Pasta za oblikovanje las je lahka in prilagodljiva ter vam omogoča, da lasem podelite boljšo definicijo, obliko in teksturo. Ta izdelek je običajno zelo gost, skoraj trd, zato ga je treba pred nanosom segreti z drgnjenjem med dlanmi. 

Kako pravilno uporabljati gel za lase?

Taft1
© Schwarzkopf
  • Gel vtrite med dlani in ga enakomerno nanesite na lase, ki ste jih osušili z brisačo. Smer nanašanja naj bo od čela proti tilniku. 
Taft2
© Schwarzkopf
  • Oblikujte lase tako, da prilagodite pramene z dviganjem in spuščanjem. Izpopolnite svojo pričesko s konicami prstov. 
Taft3
© Schwarzkopf
  • Z gelom znamke Taft je pričeska pripravljena za skoraj vsako priložnost. 
Odkrijte: