Najlepši izbor

HelpYourSalon.com: Združimo moči za pomoč frizerskim salonom

Pandemija koronavirusa je za vse nas velik izziv. Ker zaposleni v frizerskih salonih in samostojni frizerji delajo v neposrednem stiku s svojimi strankami, je za mnoge izmed njih to težko obdobje. Prepoved dela jim preprečuje, da bi karkoli zaslužili, zato se nekateri prebijajo iz dneva v dan. Iz tega razloga je Schwarzkopf Professional ustanovil platformo ''HelpYourSalon'', da bi frizerjem pomagali pri premagovanju te krizne situacije.

 

Veliko več kot samo ''lepi lasje''

Za Schwarzkopf Professional je frizerski salon več kot samo dejavnosti, ki jih izvaja. Frizerji ne samo da se posvetijo vsaki svoji stranki posebej in se trudijo doseči popoln stilski videz – poleg tega ohranjajo tesne vezi s svojimi rednimi strankami, ki nanje pogosto gledajo kot na prijatelje in osebe, ki jim lahko zaupajo.

 

V dobrih in slabih časih – oni so vedno tu za nas, da nam svetujejo, nas podpirajo in nam uredijo stilski videz. Dajo največ od sebe, da se počutimo dobro, saj razumejo, da nam lahko čudoviti lasje podelijo večjo samozavest. Zato želimo frizerjem pomagati, da bodo lahko nadaljevali s tistim, kar je njihova največja strast.

Neposredna podpora za vašega najljubšega frizerja

Postopek ''HelpYourSalon'' je povsem enostaven:


Frizerji se preprosto registrirajo na portalu ''HelpYourSalon.com'', nato pa lahko svojim strankam ponudijo personalizirane vavčerje, na primer preko Instagrama ali Facebooka, lahko pa jih tudi oglašujejo. Registracija je brezplačna in zahteva samo nekaj minut. Plačilo se lahko izvede preko PayPala, zato mora frizer ustvariti poslovni račun* ali pa se povezati z obstoječim računom.

 

Zainteresirane stranke lahko vavčerje kupijo tako, da jih plačajo preko PayPala in po elektronski pošti prejmejo ustrezno spletno povezavo. Tak kupon se lahko unovči, kakor hitro se frizerski saloni ponovno odprejo. Individualne donacije se prav tako posredujejo neposredno do zadevnega salona oziroma stilista. Nudenje podpore še nikoli ni bilo tako preprosto.

 

Uspelo nam bo samo, če bomo stopili skupaj – vi kot ponosni, kreativni frizerji in mi kot tim vrhunskih strokovnjakov, ki skrbimo za vas in vam pomagamo pri tem, da boste lahko nadaljevali s tistim, kar obožujete: Pri ustvarjanju LEPIH LAS!

                                                        – Simon Ellis | Mednarodni kreativni direktor

Sledite nam na družbenih omrežjih in nam pomagajte pri podpori platforme ''HelpYourSalon'', tako da napišete čim več komentarjev z uporabo ključnikov #HelpYourSalon in #schwarzkopfpro ter oznake @schwarzkopfpro. Nudenje podpore še nikoli ni bilo lažje.

 

 

 

*opomba: možni so dodatni stroški s strani PayPala

Odkrijte: