We are all in this together
Najlepši izbor

Draga skupnost Schwarzkopf,


lepi lasje niso najpomembnejša stvar na svetu – še posebej ne v teh težkih časih. Mnogi od vas se soočajo s strahovi in negotovostjo, mi pa vaše skrbi vsekakor jemljemo zelo resno. Zato je še toliko bolj pomembno, da skrbite za svoje zdravje in ohranjate zdravega duha v zdravem telesu. V družbi Henkel si prizadevamo, da bi vam še naprej nudili navdihujoče članke s pozitivnim sporočilom. Ob tej priložnosti pa vam želimo sporočiti še eno novico, zaradi katere smo ponosni, da smo del Henkla:


Družba Henkel je uvedla obsežen globalni program solidarnosti za podporo zaposlenim, potrošnikom in prizadetim skupnostim. Fundacija Fritz Henkel bo donirala en milijon evrov Solidarnostnemu skladu Covid-19, ki sta ga ustanovili Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) in Organizacija združenih narodov.


Fundacija Fritz Henkel bo dodatni milijon evrov namenila za podporo raznim organizacijam in partnerjem po vsem svetu ter za promocijo prostovoljnega dela zaposlenih v boju proti trenutni krizni situaciji.


Henkel bo poleg tega daroval pet milijonov izdelkov za nego telesa in gospodinjstvo, ki jih bo razdelil po vsem svetu. To vključuje sredstva za dezinfekcijo rok, mila, zaščitna oblačila, detergente in druge izdelke za čiščenje. Naš tim za korporativno državljanstvo bo izdelke razdelil v tesnem sodelovanju z dobrodelnimi organizacijami in lokalnimi organi, da bi tako zagotovili, da pakete prejmejo ljudje, ki jih najbolj potrebujejo. Poleg tega bo Henkel v izbranih proizvodnih lokacijah proizvajal dezinfekcijska sredstva za podporo javnim institucijam in poklicnim skupinam.


Poleg tega so naši sodelavci iz oddelka za frizerstvo ustanovili platformo ''HelpYourSalon.com'' za pomoč frizerjem in njihovim salonom. Ta platforma frizerskim salonom in samostojnim frizerjem omogoča, da prodajajo vavčerje, obenem pa lahko tudi prejemajo donacije. To pomeni, da jim na ta način omogočamo finančno pomoč, tudi če trenutno ne morejo poslovati.


Znotraj družbe delujejo tudi timi za krizno upravljanje. Njihova glavna naloga je, da skrbijo za varnost zaposlenih in poslovnih partnerjev po vsem svetu ter da omogočajo njihovo poslovanje v teh zahtevnih razmerah. Vse informacije o programu solidarnosti lahko najdete na naslednji spletni strani:


https://www.henkel.com/press-and-media/press-releases-and-kits/2020-03-24-henkel-launches-comprehensive-global-solidarity-program-to-support-employees-customers-and-affected-communities-1047556


Upamo, da se bo situacija čim prej izboljšala – bodimo skupaj močni in optimistični. Ostanite zdravi in pogumni!

 

Vaš tim Schwarzkopf


#ostanidoma #ostanizdrav #schwarkopf

Odkrijte: