Ženska s pričesko v stilu New Curls.
Najlepši izbor | Vodniki

Trendovska pričeska 2018: New Curls (Novi kodri)

V letu 2018 bodo v ospredju pričeske, ki so primerne za običajen dan in navdušujejo z avtentičnim videzom, kar nam je v svoji kolekciji Schwarzkopfovih trendovskih pričesk 2018 predstavil tudi Armin Morbach. Pričeske v celoti odražajo geslo kampanje #createyourstyle. Da bi ukrotili in zravnali divje, neukročene kodre? Ne, tega nikar ne počnite! Nasprotno, naredite največ, kar se da s pravilno rutino nege. Čim bolj divji so kodri, tem bolje. Spoznajte trendovsko pričesko 2018, ki smo jo poimenovali New Curls (Novi kodri).

Woman with kinky hair in a New Curls Look.

Kodri v svoji divji, neukročeni podobi!

Če primerjate pričeske 2018 z glasbo, potem je New Curls povsem v znamenju hiphopa. Divji, neukročeni kodri, ki se pozibavajo v divjem ritmu, nas spominjajo na glasbene ikone, na znane glasbenike in tekstopisce, ki jih boste morda našli na ulicah Londona ali New Yorka. Armin Morbach je o tej pričeski povedal: ''Naredite največ iz svojih las in oblikujte pričesko, ki odraža, kako se počutite, zato da se boste z njo izrazili. To je vse, kar šteje.'' Navihano, drzno, uporniško? Čudovito! Divjih las več ne poskušamo ukrotiti, temveč jih sprejemamo. Odložite likalnik za ravnanje, poudarite volumen in živahno noto. S pravilnim stilskim oblikovanjem se bodo kodrasti lasje predstavili v svoji najboljši podobi. Uporabite dragocena negovalna olja, ki poskrbijo za osupljiv lesk. Pričesko lahko polepšate s spletenimi ornamenti, ki obdajajo obraz in obenem nežno ukrotijo ekstremno bujne lase z izrazitim volumnom, ravno prav, da so ti obvladljivi. Pozabite na ravne linije. Zdaj so na vrsti kodri, da se pokažejo v vsej svoji veličini.

Kaj je značilno za pričesko New Curls:

  1. Obvladovanje kodrastih las zahteva veliko energije. Namesto tega jih sprejmite in poudarite volumen.
  2. Koder za kodrom, vse v popolnem redu? To bi lahko bilo dolgočasno. Dovolite, da se pozibavajo v vseh smereh ... Kaj bi lahko bilo bolj vznemirljivo?
  3. Močna in ekspresivna barva jih spremeni v pravo pašo za oči, ki privablja pozornost

 

So vaši lasje ravni? Če želite imeti razkošne lase s poudarjenim volumnom, si lahko takšen videz pričarate s spletanjem kitk, z navijalkami, pa tudi s kodralnikom.

 

Ste pripravljeni na čudovite kodre? Manekenka Eli vam bo v poučnem videoposnetku povedala, kako lahko oblikujete takšno pričesko:

Kako ustvariti pričesko New Curls

Woman with wild New Curls Look hair.
Ukročeni lasje? Ne, nikakor ne! Pričeska v stilu avtentičnih kodrov je divja in neukročena!
  1. Ločite širok pramen na sprednjem delu lasišča in ga spnite, da vam ne bo zastiral pogleda..
  2. Pramen prečešite, uporabite nekaj kapljic olja, na primer oljni eliksir Gliss Kur Ultimate Repair Öl-Elixier, in nežno vtrite. Tako boste poskrbeli za popolno nego, vaši kodri pa bodo dobili vse potrebne hranilne učinkovine.
  3. Spletite kitko, utrdite jo z gumico, nato pa jo ob strani pritrdite s sponkami.
  4. Za močno obstojnost: Uporabite lak za lase in že ste urejeni. Nasvet: Če želite imeti ekspresivno barvo, izberite barvo za lase Color Expert Intensiv-Pflege Color-Creme in intensivem Schwarz v odtenku intenzivne črne.
450x450_crinkly-wavy-hair
Če imate kodraste lase, to ne bi smelo ostati neopaženo. Poudarite razkošje in pustite, da so lasje svobodni!

Trije razlogi, zakaj obožujemo novo trendovsko pričesko New Curls:

Ženska s skuštranimi lasmi in pričesko v stilu New Curls.

Kodri, ki gredo v vse smeri? Popolno! Potem ste v skladu z modnimi trendi!

  • Brez napornega ravnanja, ki lasem škoduje. Imejte radi svoje kodre in se počutite samozavestno..
  • Odločite se za svojo pot, ki je drugačna od običajnih tokov. Divji kodri so čudovit način za izraz nekonvencionalnosti.
  • Kodrasti lasje poskrbijo za živahen in mladosten videz in so primerni za različne pričeske
Odkrijte: