Three different looks at the Mercedes-Benz Fashion Week
Najlepši izbor | Vodniki

Schwarzkopf ustvarja pričeske za MBFW

Elegantna zglajena figa Sleek Bun v nekaj preprostih korakih

 

Teden mode Mercedes-Benz Fashion Week je poln najnovejših kreacij nadarjenih modnih oblikovalcev, vendar pa te kreacije potrebujejo tudi čudovite pričeske, ki jih dopolnijo. Schwarzkopf, ki je sponzor tedna mode Mercedes-Benz Fashion Week, se je povezal z Arminom Morbachom. Priznani modni stilist je tako ustvaril pričeske, ki se čudovito podajo k novim stvaritvam modnih oblikovalcev.

 

Schwarzkopfov strokovnjak za lase Armin Morbach vam bo pokazal, kako lahko ustvarite zglajeno figo Sleek Bun v samo nekaj korakih.

 

 

 

 

Pričeska Sleek Bun: Elegantna pričeska z zglajenim videzom

Armin Morbach styling a model at Mercedes-Benz Fashion Week
© Schwarzkopf

Armin pri kreiranju zglajene fige

 

Nobi Talai je še ena modna znamka, ki si jo je na tednu mode MBFW vredno ogledati na modnih brveh. Armin Morbach je ustvaril ekspresivno pričesko, da bi v čim večji meri poudaril kreacije znamke Nobi Talai in prihajajoče trende nove sezone. Ta zglajena, nizko umeščena figa je primerna za vse priložnosti – od elegantne zabave s koktejli do običajnega vsakdana. Pričeska je klasična in obenem praktična, saj poskrbi, da so lasje počesani nazaj, in tako lepo poudari vaš obraz. Če sem vam zdi preveč elegantna, lahko ustvarite nekoliko bolj skuštran videz, tako da izvlečete nekaj pramenov okrog obraza. Preizkusite pa lahko tudi bolj sproščen stilski videz, kot je pričeska Natural Waves z naravno valovitimi lasmi, ki smo jo lahko videli na modni reviji znamke ODEEH.

 

 

 

 

Se želite počutiti, kot da ste pravkar prišli s plaže, in občutiti rahlo sapico vetra v laseh? Teksturni solni sprej got2b beach girl vam bo pričaral poletno pričesko z valovito strukturo!

V šestih korakih do zglajene, klasične pričeske

  1. Lase oblikujte z likalnikom za ravnanje.
  2. Nanesite got2b Beach Girl solni sprej za lase, nato pa pojdite s prsti skozi lase, da ga enakomerno porazdelite od korenov do konic. Nadaljujte, dokler ne ustvarite teksture mokrega videza.
  3. Oblikujte nizko umeščeni čop.
  4. Pričesko utrdite z lakom got2b Volumania, da ustvarite razkošen volumen in poudarjeno strukturo.
  5. Čop oblikujte v nizko umeščeno figo in jo pritrdite z gumico. Pustite, da posamezne konice izstopajo iz pričeske.
  6. Če želite, da bo kreacija videti bolj lahkotna/skuštrana/sproščena, izvlecite nekaj pramenov v predelu okrog obraza.
Oblikuj stile z norim volumnom.

Odkrijte: