Three different looks at the Mercedes-Benz Fashion Week
Najlepši izbor | Vodniki

Schwarzkopf ustvarja pričeske za MBFW

Pričesko Natural Waves Armina Morbacha lahko ustvarite v samo nekaj korakih

 

Teden mode Mercedes-Benz Fashion Week je poln najnovejših kreacij nadarjenih modnih oblikovalcev, vendar pa te kreacije potrebujejo tudi čudovite pričeske, ki jih dopolnijo. Schwarzkopf, ki je sponzor tedna mode Mercedes-Benz Fashion Week, se je povezal z Arminom Morbachom. Priznani modni stilist je tako ustvaril pričeske, ki se čudovito podajo k novim stvaritvam modnih oblikovalcev.

 

Armin Morbach vam bo pokazal, kako lahko sami ustvarite Natural Waves v samo nekaj korakih.

 

 

Natural Waves: Gosti lasje z razkošno valovito strukturo

Armin Morbach oblikuje kosu modela na Mercedes-Benz Fashion Weeku
© Schwarzkopf

Armin Morbach je oblikoval pričeske manekenk na tednu mode Mercedes-Benz Fashion Week

 

Imejte radi svoje lase! Pričeske Mercedes-Benz Fashion Week so pripravljene, da jih preizkusite na sebi. "Moda je lahkotna, zato pričeske niso preveč kompleksne in jih je preprosto oblikovati," je povedal Armin Morbach, ob tem ko nam je predstavil najlepše pričeske aktualnih modnih revij.

 

Nemška modna oblikovalca Otto Drögsler in Jörg Ehrlich s svojo modno znamko ODEEH težita k popolnosti, zato si njune kreacije na tednu mode Mercedes-Benz Fashion Week zaslužijo izjemno pričesko. Armin Morbach je ustvaril Natural Waves z naravno valovitimi lasmi, ki tako kot Bouncy Curls z živahnimi kodri za kreacije oblikovalke Rebekke Ruetz najlepše pride do izraza pri bujnih laseh. V tem ekskluzivnem vodniku vam bo Armin Morbach pokazal, kako lahko to lahkotno pričesko ustvarite tudi sami.

 

 

Zaščitite svoje lase z got2b guardian angel, ki dokazano zagotavlja ZAŠČITO PRED VROČINO do 220 °C!

V sedmih korakih do brezčasne, lahkotne pričeske

  1. Počešite lase v smeri nazaj.
  2. Nad ušesom ločite pramen od preostalih las.
  3. Pramen, ki ste ga ločili, natupirajte od konic proti korenom, nato pa ga obdelajte še z likalnikom za lase (prav tako v smeri od konic poti korenom). Na ta način bo toplota utrdila strukturo. Nato z likalnikom oblikujte nežno valovito strukturo.
  4. Ponovite postopek za vsak posamezni pramen.
  5. Valovite lase usmerite nazaj in ustvarite razkošen stilski videz s poudarjenim volumnom.
  6. Ustvarite stransko prečo in nanesite got2b sprej za zaščito las pred toploto Guardian Angel. S prsti nežno pojdite skozi lase. Osredotočite se na korene, nato pa losjon nanesite še po celotni dolžini.
  7. Pričesko utrdite z lakom Taft Power Cashmere.
Mehkoba kašmirja – megamočno utrjevanje

Odkrijte: Loose hair