Model with Bouncy Curls on the runway
Najlepši izbor | Vodniki

Schwarzkopf ustvarja pričeske za MBFW

Kako oblikovati pričesko Bouncy Curls

 

Teden mode Mercedes-Benz Fashion Week je poln najnovejših kreacij nadarjenih modnih oblikovalcev, vendar pa te kreacije potrebujejo tudi čudovite pričeske, ki jih dopolnijo. Schwarzkopf, ki je sponzor tedna mode Mercedes-Benz Fashion Week, se je povezal z Arminom Morbachom. Priznani modni stilist je tako ustvaril pričeske, ki se čudovito podajo k novim stvaritvam modnih oblikovalcev.

 

Armin Morbach razkriva, kako lahko sami ustvarite pričesko Bouncy Curls. Oglejte si podrobna navodila Schwarzkopfovega strokovnjaka:

 

Bouncy Curls: Ukročeni kodri so nazaj!

Armin and another hair stylist work on a model's hair at MBFW
© Schwarzkopf

Pričesko Bouncy Curls lahko ustvarite v samo nekaj korakih

 

Modna oblikovalka Rebekka Ruetz je lahko ponosna na svoje "edinstvene kreacije z uglajenimi umetniškimi motivi". Armin je želel ustvariti popolno pričesko za njene modne kreacije in tako je nastala pričeska Bouncy Curls z živahnimi kodri. Kombinacija različnih tekstur (zglajenih in kodrastih las) poskrbi, da pričeska izstopa, obenem pa povsem ustreza modnemu stilu oblikovalke.


Popestrite pričesko Bouncy Curls z različnimi modnimi dodatki na zadnjem delu lasišča, na primer z vašo najljubšo sponko ali pentljo. Dovolite, da odraža vašo osebnost! Ne pozabite preizkusiti tudi drugih Arminovih pričesk, ki jih je priznani modni stilist ustvaril posebej za Mercedes-Benz Fashion Week. Če bi raje preizkusili nekaj manj ekstremnega od razkošnega kodrastega stilskega videza, si lahko omislite Natural Waves z videzom naravno valovitih las ali pa oblikujete zglajeno figo Sleek Bun, ki bo lepo poudarila vaš obraz.

 

 

Zaščitite svoje lase z got2b guardian angel, ki dokazano zagotavlja ZAŠČITO PRED VROČINO do 220 °C!

V sedmih korakih do neukročene, zapeljive pričeske

  1. Lase razdelite na tri dele.
  2. Nanje nanesite sprej got2b Guardian Angel, da jih zaščitite pred toplotnimi učinki.
  3. S tanko palico kodralnika oblikujte kodre na zadnjem delu lasišča. Začnite na zatilju, čim bližje lasišču. Pomembno je, da ustvarite bogate kodre na celotnem zadnjem delu glave.
  4. Med gladko počesanimi lasmi na lasišču in skodranimi lasmi naj bo vmes deset centimetrov razdalje.
  5. Lase popršite s suhim sprejem Taft Casual Chic Teksturizing za razkošen volumen in poudarjeno strukturo. Kodre prečešite s prsti. Ne uporabite krtače ali glavnika.
  6. Nato lase počešite na nasprotno stran in jih zgladite. Pritrdite jih s sponkami in uporabite lak Taft Power Cashmere za popolno obstojnost, ki se ohrani ves dan.
  7. Pričesko okrasite z modnimi dodatki na zadnjem delu lasišča. Kodre s prsti usmerite stran od obraza in kreacijo utrdite z lakom za popolno obstojnost.

 

Arminov nasvet: Ta pričeska je popolna za zabavo ali za festival.

 

Odkrijte: Loose hair