Ženska v rdeči obleki in obsežnih laseh leži na kavču in ima zlomljene pete
Najlepši izbor |

Vstopite v nov dan močni in samozavestni

Imate slab dan? Strgala se vam je naramnica torbice, polili ste kavo po novi bluzi ali pa so se vam strgale hlačne nogavice – v vsakdanjem poslovnem življenju lahko gre narobe zelo veliko stvari. Kljub temu ne smete dovoliti, da bi vam te majhne nevšečnosti pokvarile čudovit dan. Zavedajte se svoje notranje moči – izžarevajte samozavest in svetu pokažite, da vas nič ne vrže s tira. Se sprašujete, kako doseči večjo samozavest? Naj vam pri tem Taft priskoči na pomoč!

Ženska z rdečo obleko in lepo oblikovanimi lasmi se pogleda v ogledalo
© Schwarzkopf

Samozavest se tako ali drugače skriva v vas – Taft jo samo prikliče na plano

Bodite nepremagljivi z izdelki Taft

Če ste si všeč, se boste tudi počutili odlično. Izberite svoj najljubši izdelek Taft, nanesite ga na lase in uživajte v novi dimenziji samozavesti. Izdelki Taft so pred kratkim doživeli preobrazbo z novo podobo in izboljšanimi formulami, ki zagotavljajo izjemno obstojnost, urejen videz, čudovito razkošje in lahkotnost. Kaj bi si sploh še lahko želeli? Ko ste videti odlično in se tako tudi počutite, vas nič ne more zaustaviti.

Ženska si v roko potresi Taft Volume Instant puder
© Schwarzkopf

Samo en nanos pudra za večji volumen Taft Volume Instant Powder in počutili se boste nepremagljivi!

Taft v vaši novi službi

Prvi dan v novi službi tako ali drugače predstavlja velik stres, poleg tega lahko gre marsikaj narobe. Ko se želite v toaleti pred ogledalom še zadnjič prepričati, da je vse na svojem mestu, se vam naenkrat odlomi peta. Čas za samopomilovanje in obup? Nikakor! Sprostite se! Na lase hitro nanesite nekaj pudra Taft Volume Instant Powder za takojšen in dolgotrajen volumen, sezujte si čevlje ter se novim uspehom naproti podajte bosi. Res mislite, da bo kdo opazil vaše bose noge, ko boste vstopili tako samozavestno? Niti predstavljati si ne morete, koliko občudovanja boste poželi.

Taft za nov začetek

Vsi vemo, da so razhodi in ločitve zelo neprijetne in stresne. Predstavljajte si, da se nato z bivšim partnerjem še srečate. Toda zakaj ne bi tega izkoristili v svojo korist? Namesto da bi obupani obsedeli v svojem avtomobilu, se sprostite in razpustite lase, nato pa jih popršite z lakom Taft Classic Extra Strong Hairspray, ki zagotavlja dolgotrajno obstojnost valovitih las – nato pa zakorakajte po stopnicah sodišča kot zvezda dneva. Ste opazili, da je šel mimo vaš bivši? Nasmehnite se, nadaljujte svojo pot in pospravite poročni prstan v žep – ne potrebujete ga več. 

Urejen videz bo vedno v modi. Začinite ga s pozitivno naravnanostjo in pokažite vsem, da ste močna ženska, ki se ne preda zlahka. Taft vam bo pri tem povsod stal ob strani – še posebej zaradi nove potovalne embalaže – tako bo pot do vaših sanj še veliko lažja. Z inovativnimi izdelki Taft bodo vaši lasje videti odlično, vi pa boste zablesteli v polnem siju. Vsega v življenju ne moremo nadzorovati, vendar lahko kar najbolje izkoristimo to, kar nam ponuja.

Odkrijte: