Ženska s svetlimi lasmi pokaže elegantno pričesko v repu
Najlepši izbor |

Triki za povsem enostavno stilsko oblikovanje z izdelki Taft – čop

Ste se naveličali klasičnega čopa? Čas je za spremembo!

Če so vaši lasje speti v čop, to še ne pomeni, da ne morejo biti urejeni. Tudi s to praktično pričesko lahko izstopate na tisoč in en način. Če vas skrbi, da so preveč sploščeni in zato ne bodo zasijali v polnem siju, pomislite še enkrat! Pena za volumen Taft Volume Mousse vam bo pričarala bujne in sijoče lase – zahvaljujoč edinstveni formuli s tremi milijoni molekul kolagena in sestavinami za bogat volumen. Pričakujete lahko obstojnost, ki se ohrani do tri dni, in popolno zaščito pred vremenskimi vplivi. Preprosto sledite našim nasvetom za razigran in skuštran čop – tudi če so na obzorju temni oblaki.

Nasveti za stilsko oblikovanje čopa

Ženska na del las nanese sprej za zaščito pred toploto
© Schwarzkopf

1. korak: Na lase nanesite manjšo količino spreja za zaščito pred toplotnimi učinki Taft Heat Protection Spray, nato pa jih pramen za pramenom oblikujte z likalnikom. Tako boste poskrbeli za poudarjeno teksturo.

Ženska uporablja likalnik za ravnanje, da lasem doda teksturo
© Schwarzkopf

2. korak: Za poudarjeno teksturo uporabite peno za oblikovanje Taft Volume Mousse. Nanesite jo na dlani, nato pa jo razporedite po laseh.

Ženska brizga peno pene na dlan
© Schwarzkopf

3. korak: Dovolite, da nekaj pramenov prosto pada na obraz, nato pa pričesko utrdite z lakom Taft Classic Extra Strong Hairspray, ki bo poskrbel za popolno obstojnost.

Ženska s svojimi lasmi v neurejenem, neurejenoj figi
© Schwarzkopf

Prej

Ženska gleda na stran in kaže frizuro v repu
© Schwarzkopf

Potem

Zdaj veste, kako lahko enostavno popestrite klasični čop. Če želite ustvariti pričesko, s katero boste vedno in povsod pritegnili poglede, se lahko vedno zanesete na Taft. Za to pričesko, ki vam podeli dodatno samozavest, vam ne bo treba veliko časa preživeti pred ogledalom, vendar boste z njo kljub temu v središču pozornosti.

Odkrijte: