Najlepši izbor | #SCHWARZKOPFcreators

Bodite avtentični in prepoznavni: Schwarzkopfovi kreatorji kažejo pot

Z navdihom in motivacijo: Schwarzkopfovi kreatorji predstavljajo najbolj trendovske pričeske, preizkušajo nove stile in dokazujejo, da je vredno poudariti svojo najboljšo stran. Predstavljajo novo obliko samozavesti. Spoznajte 50 izbranih Schwarzkopfovih kreatorjev #SCHWARZKOPFcreators.

 

Lepota nima nič opraviti s tem, če ste super vitki ali pa imate nekoliko bolj izpopolnjene in zapeljive obline. Prav tako ni pomembno, ali imate kodraste, gladke ali valovite lase. V veliko večji meri gre za samozavest, ki jo izžarevate v stilu: ''Hej, to sem jaz in dobro se počutim v svoji koži!'' To je tisto, kar nas naredi lepe. To pomembno sporočilo je doseglo tudi svet mode in lepotne kozmetike. Pozitiven odnos do lastnega telesa je več kot samo trend – je gibanje. Pri Schwarzkopfu ga želimo spodbujati in aktivno sooblikovati, zato smo se povezali s 50 kreatorji iz 27 različnih držav, ki so zaorali ledino in druge navdihujejo s svojim zgledom in samozavestno držo. Druge spodbujajo k temu, da so zvesti samim sebi, in obenem dokazujejo, da je lahko preizkušanje različnih novosti nadvse zabavno. Schwarzkopfovi kreatorji #SCHWARZKOPFcreators delijo nasvete za nego las, preizkušajo nove pričeske in navdušujejo s svojimi stilskimi idejami. Spoznajte naše kreatorje. To so med drugim Anna Maria Damm, Diana Korkunova, Gabi Fresh, Gamze Biran, Adam Gallagher, Niomi Smart …

Anna Maria Damm: Vlogerka in manekenka

null

Anna Maria Damm je leta 2013 v osmi sezoni oddaje Germany’s Next Top Model dosegla peto mesto. Zelo impresivno in vredno občudovanja! Toda 21-letna Maria verjetno ni pričakovala, da bo uspeh sledil pravzaprav po oddaji. Zdaj ima milijon oboževalcev na Instagramu (@annamariadamm), njene prispevke na YouTubu pa si ogleda na stotisoče ljudi. Na Instagramu je Anna Maria vedno brezhibno urejena, vendar vselej tudi avtentična in pristna, zato ne preseneča, da jo največkrat opazimo z nasmeškom na obrazu. Je zelo sproščena in same sebe ne jemlje preveč resno. Raznolikosti modnih stilov se pridružujejo tudi njene pričeske. Včasih so njeni lasje povsem gladki in spuščeni, spet drugič valoviti, pogosto si omisli visoko speto figo ali pa svoje srednje dolge lase splete v kito v obliki ribje kosti. Njen nasvet, da se kita obdrži ves dan: Pena za stilsko oblikovanje. V prispevkih, ki jih objavlja na YouTubu, lahko vidimo, koliko veselja ima z vsem, kar počne. V svojih videoposnetkih sledilcem pripoveduje o različnih dogodivščinah in odločitvah, ki jih je sprejela; na primer, zakaj si je enkrat lase pobarvala tudi na blond, pa tudi kako oblikovati preprosto vsakodnevno pričesko. Pogosto pred kamerami prikaže različne tehnike ličenja in oblikovanja pričesk, kot je denimo spletanje romantičnih kitk.

Anna ima moto: Ne jemljite se preresno! 
 

Diana Korkunova: Zvezdnica Instagrama, modna oblikovalka in manekenka

null

Kaj lahko najprej opazite, ko si ogledate Instagram od Diane Korkunove (@diana_korkunova)? Zagotovo čudovit obraz ter prelepe dolge in rahlo kodraste rjave lase. Ruska manekenka ponuja svojim sledilcem različne nasvete, na primer kako doseči naraven videz pričeske z rahlo valovito strukturo. Med drugim svetuje: ''Lase si umijte zvečer in pustite, da se osušijo na zraku, nato pa jih naslednji dan utrdite z lakom za večji lesk – in že ste urejeni.''
Na družbena omrežja se 20-letna lepotica odlično spozna, saj so ta že vse od leta 2010 del njenega običajnega dneva. Tako na primer na Instagramu objavlja posnetke s svojih potovanj ali pa svojim oboževalcem predstavlja različne modne trende. V enem od intervjujev je Diana povedala, da njen stil vedno odraža tudi njeno počutje. Kot je znano, se počutje spreminja iz dneva v dan. Nekaj, kar lahko opazimo tudi pri njenih pričeskah. Te so zelo raznolike – včasih vesele, drugič sproščene, tretjič klasične, toda vedno zelo stilske.

Diana ima moto: Osebnost je bolj pomembna kot modni trendi
 

Gabi Fresh: Blogerka, modna oblikovalka in podjetnica

null

Gabi Fresh (Njeno pravo ime je Gregg) je začela pisati blog leta 2008, potem ko je diplomirala. Gabi je želela ustvariti platformo, na kateri bi ženske spodbudila, da preizkusijo različne modne trende ne glede na njihovo številko konfekcije ali kulturno pripadnost. Njen blog je pri tem zelo uspešen, saj je pravi katalizator mednarodnega gibanja, ki spodbuja pozitiven odnos do lastnega telesa, obenem pa postavlja temelje za drugačno pojmovanje samozavesti. Gabi Fresh ima več kot pol milijona privržencev na Instagramu, svetuje priznanim blagovnim znamkam, na tržišču pa je uspešno predstavila tudi svojo modno linijo kopalk in spodnjega perila. @gabifresh je drugim zgled s svojo samozavestno držo, njena stilska oblačila pa dokazujejo, da kreativnost ne pozna meja. Po načelu: Privoščimo si lahko vse, kar nam je všeč. Njen moto za stilsko oblikovanje ne bi mogel biti bolj moderen. In kaj je krona njenega uspeha? To so zagotovo njeni čudoviti naravni kodri. Trenutno ima, zahvaljujoč Schwarzkopfu, blond barvo las, čeprav ima sicer naravno črno barvo – in kot pravi sama, je s tem zelo zadovoljna. Njen nasvet za dodatno nego: ''Po sušenju na lase nanesite lahkotno olje in poudarite posamezne kodre.'' V zadnjem obdobju je Gabi soustanovila lastno blagovno znamko, v okviru katere oblikuje in prodaja trendovska oblačila za ženske z močnejšo postavo.

Gabi in njen moto: Bodite pogumni, imejte svojo držo in se zabavajte – vse je mogoče!
 

Gamze Biran: Blogerka in stilistka

IL9B8570

Če vas nekaj zelo veseli in do tega čutite strast, potem morate storiti vse, da lahko živite svoje sanje. O tem je bila prepričana tudi Gamze Biran, ko je leta 2008 ustanovila modni blog, da bi s svojimi bralci delila različne vsebine v povezavi s svojim stilom, trendovskimi nasveti in projekti po načelu ''naredi sam''. 29-letna Gamze je študirala na Tehnični univerzi v Istanbulu, vendar pa se je po velikem uspehu svojega bloga v nadaljevanju povsem posvetila njegovemu urejanju in karieri modne stilistke. Na Instagramu predstavlja utrinke iz svojega vsakdanjega življenja. Njene slike odražajo prefinjen slog, občutek za estetiko in stilsko dovršenost. Njena modna oblačila so kombinacija klasičnih linij in trendovskih usmeritev. Svoje dolge lase pogosto polepša s klobučki in modnimi trakovi. Njen nasvet za stilsko oblikovanje: Lak za lase! Tako bo vse na svojem mestu, pričeske pa bodo prestale tudi dolga in naporna snemanja in bodo po vseh obveznostih čez dan, od sestankov do različnih modnih dogodkov, zvečer videti sveže kot zjutraj.

Gamze in njen moto: Sledite temu, kar vas veseli!
 

Adam Gallagher: Bloger in stilska ikona

IL9B7861

Adam Gallagher je eden najbolj priljubljenih moških blogerjev – njegov blog "I AM GALLA" je postal nepogrešljiv del sveta blogosfere. 26-leti Adam je to, kar razumemo v besedni zvezi ''sodobni džentelmen''. Prihaja iz Kalifornije, njegov stil je sproščen in brezčasno eleganten. Adam črpa navdih za svoj stil oblačenja tudi v New Yorku – svojem novem domovanju. Da bo imel (@iamgalla) sčasoma več kot dva milijona privržencev na Instagramu, verjetno ob začetku svoje blogerske kariere pred sedmimi leti ni pričakoval. Adamove slike imajo zelo profesionalno noto, poleg tega jih ureja s podobnim filtrom, zaradi česar je njegov blog zelo usklajen. Pogosto objavlja slike s potovanj. Njegove najljubše destinacije so Anglija, Grčija, Japonska in Indonezija, kot je razkril v intervjuju. Adam pogosto stavi na moderna osnovna oblačila in čiste linije, ki pri njegovih oblačilih izstopajo. Temu primerna je tudi pričeska: Odločil se je za klasično capri pričesko. Njena prednost je, da je povsem enostavna in ustvarjena v trenutku, poleg tega potrebujete le nekaj izdelkov za stilsko oblikovanje (glavnik in vosek povsem zadoščata) – izjemno primerno za tiste, ki radi pogosto potujejo, kar je tudi Adamova strast.

Adam in njegov moto: Ostanite radovedni – inspiracija je povsod
 

Niomi Smart: Vlogerka in strokovnjakinja za prehrano

IL9B8137

Niomi Smart je blogerka, ki piše o zdravem življenjskem slogu, pri tem pa v ospredje postavlja velnes, dobro počutje in uravnotežen stil življenja. S pisanjem želi spodbujati bralce po vsem svetu, da živijo bolj zdravo in se počutijo odlično v svoji koži. 25-letna Niomi, ki prihaja iz Anglije, je prijazna, dostopna in nadvse avtentična na vseh svojih kanalih. Privlačna kombinacija, ki jo njeni sledilci obožujejo – in ni jih malo! Na YouTubu ima Niomi več kot 1,7 milijona sledilcev, na Instagramu pa celo 1,8 milijona. Niomi objavlja prispevke o modi in zdravi prehrani. Napisala je tudi knjigo z naslovom Eat Smart: What to Eat in a Day – Every Day. V svoji knjigi dokazuje, kako enostavno je živeti zdravo, in to vsak dan. Njen stil je tako klasičen kot tudi ženstven, pogosto z moderno noto, pa naj si bo to ekstravaganten kos oblačila z opaznim vzorcem, ki izstopa s prepoznavnostjo, ali z uporabo nenavadnih materialov. Ima dolge, rahlo valovite blond lase, ki jih običajno nosi spuščene v kombinaciji s stransko prečo, pri čemer pričeska deluje zelo naravno.

Niomi in njen moto: Živite preudarno!