Ženska z lasmi v rožnato-sivi barvi.
Najlepši izbor | Trenutki

Sledite svojim sanjam!

#createyourstyle: Schwarzkopf v svoji novi kampanji v ospredje postavlja osebnost in vas spodbuja, da izrazite svojo najboljšo stran. Starost pri tem ne igra vloge, saj niste nikoli prestari, da bi si omislili radikalno spremembo stila. Manekenka Evelyn je dokaz, da je drugačna pričeska vedno dobra ideja. Izbrali smo pričeske in barve za vse starosti in za vsa življenjska obdobja. Ne glede na to, ali ste stari 15, 35, 50 ali 75 let – za vas obstaja nova stilska pričeska, ki vam bo odlično pristajala!

Stilska prefinjenost ne pozna starosti! Naša manekenka Evelyn je kljub zrelim letom zelo iskana ter nadvse izjemna zaradi svojega edinstvenega stila in karizmatičnega videza. Evelyn pove: ”Ljudje, ki so pustolovskega duha, kot sem jaz, bodo vedno našli nekaj, kar jih osrečuje in v čemer bodo uspešni.” Modni bloger Ari Seth Cohen bi se s tem strinjal – navdušen je nad ženskami, ki so dopolnile 70 let in modo uporabljajo kot sredstvo za lastno izraznost.

Nikoli niste prestari za pustolovske dogodivščine. Evelyn pojasni v tem videoposnetku, zakaj je tako:

S svojo knjigo Advanced Style (Napredni stil), ki je izšla leta 2012 in ki temelji na uspešnem blogu, je Cohen izrekel priznanje ženskam, kot je Evelyn. Te dame se ne ozirajo na tradicionalno prepričanje, kaj je primerno za seniorje – pri čemer imamo v mislih paleto odtenkov bež in sive. Namesto tega prisegajo na živahne in ekspresivne modne trende in pričeske, ki vključujejo vse od elegance do ekstravagance, medtem ko opazni vzorci, veliki klobuki in moderna očala kar tekmujejo za pozornost. Nekdanji oblikovalec notranjih interjerjev in 96-letna stilska ikona Iris Apfel sta to filozofijo opisala z naslednjimi besedami: ”Ne oblačim se zato, da bi me kdo opazoval. Oblačim se zase.”

Barve las in pričeske za ženske med 50. in 75. letom starosti

Zrela, stilsko urejena ženska.

Slog ni vprašanje starosti!

Te ženske poskrbijo za posebno prepoznavnost s svojimi drznimi oblačili in nenavadnimi pričeskami. Številne starejše dame so ponosne na svojo sivo barvo. Bodisi da je to paž z dolžino do brade, sofisticirana visoko speta pričeska ali dolgi, spuščeni lasje. Siva barva je vsestranska in tako posebna kot ženske, ki jo imajo. Poleg sive je zelo priljubljena tudi rdeča v različnih odtenkih – vse od korenčkove do živo rdeče, rubinasto rdeče in češnjeve. S pravilnim pristopom si lahko omislite tudi pastelne barve, in to ne glede na starost. Tako lahko na primer Iris Apfel, ki živi v New Yorku, na Cohenovem blogu opazimo tudi z ultravijoličnimi kodri. Prav tako ni nikoli prepozno za drzne modne dodatke. Dekorativne sponke, modne rutice in mrežice ter barvni turbani bodo katerokoli pričesko spremenili v pravo pašo za oči. Pravzaprav so takšni zanimivi eksperimentalni poskusi značilni za mladost, zato ne preseneča da jih v prvi vrsti najdemo predvsem pri najstnikih.

Barve za lase in pričeske za pustolovske 15-letnice

Mlada ženska z zanimivimi lasmi v živahnih barvah.

Preizkusite nov videz in eksperimentirajte z barvo las. Najstnice uživajo v pestri paleti izraznih možnosti brez meja.

Mlade modne navdušenke se trenutno odločajo za živahne barve in prelivanje mnogoterih barvnih odtenkov. Barvanje las doma z visoko kakovostnimi izdelki je zelo enostavno. Nekateri izdelki vam celo omogočajo, da nadzirate intenzivnost barve in jo prilagodite v skladu s svojimi željami. Odvisno od vaše naravne barve čas delovanja lahko odloča o tem, ali bo končni rezultat pastelna rožnata ali intenzivna rožnata. Živahne barve pridejo še posebno lepo do izraza pri dolgih laseh. Elegantne spletene kite, trendovski visoko speti čop ali umetniško oblikovana visoko speta figa, morda napol visoko speta figa ali nekoliko bolj skuštrana … vse te pričeske so kot ustvarjene za najstnice.

Trendovske pričeske za 35-letne poslovne ženske, ki so obenem tudi mamice

Ženska z brezhibno urejenim pažem.

Elegantni paž deluje stilsko in profesionalno.

Odrasle ženske, ki so zaposlene, veliko pozornosti namenijo temu, kako ohraniti in vzdrževati poslovni videz. Na večini delovnih mest morata biti barva in pričeska uglajeni in zmerni. Brez posebnih eksperimentov ali drznih barv. Prevladujejo klasični odtenki blond, rjave in odtenki naravne rdeče. Za ženske, ki imajo številne obveznosti, so zelo primerne kratke pričeske, kot je na primer pixie, pa tudi paž z dolžino do brade ali do ramen, saj so zelo elegantne in obenem praktične. Ravno postrižen frufru zaokroži urejen videz in poskrbi za profesionalno noto.

Matere v prvi vrsti potrebujejo pričeske, ki so enostavne za stilsko oblikovanje. Primerne so pričeske in barve, ki ne zahtevajo veliko truda in napora, saj morajo biti poleg napornega urnika s številnimi obveznostmi nadvse vzdržljive. Prameni so zelo dobra ideja, saj barvanje narastka v tem primeru ne zahteva redne osvežitve. Nasvet: Priporočamo vam tehniko colour melting, ki zagotavlja lahkoten in enostaven prehod med različnimi odtenki, s čimer lahko pridobite precej časa do naslednjega barvanja. Idealna je tudi povsem kratko postrižena pričeska v stilu pixie, saj bo striženje zelo enostavno, poleg tega vam ne bo treba pogosto zahajati v frizerski salon. Če imate daljše lase, jih lahko enostavno spnete na zadnjem delu glave, za daljši frufru pa boste morda potrebovali trak.

Nikoli niste stari toliko, da ne bi mogli spremeniti svoje podobe. Najdite svoj lastni stil ne glede na to, v katerem življenjskem obdobju ste. To velja za mlade in vse tiste, ki si želijo preizkušati novosti, prav tako za starejše in tiste, ki obožujejo pustolovščine in radi eksperimentirajo z različnimi stili.

Odkrijte: